Gebe olduğunuzu öğrenmen bir gün önceki belirtileriniz?

eakgull

Guru
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
2.188
855
398
Arkadaşlar merhaba, hepinizin bebeği hayırlı uğurlu olsun. Allahım bizlerede yaşatır inşallah. Gebe olduğunuzu öğrenmeden önce belirtileriniz nasıldı? benim bugün regl günüm. Sapsarı bir akıntı, karında ve kasıkta şişlik var. Muhtemelen hamile değilimdir ama olmayı çok isterdim. Belirtilerinizi yazabilir misiniz. Teşekkürler...

ben daha regl günüm gelmeden şüphelendim kafamı yastıktan kaldıramıyordum çok yorgun oluyordum 3 gün öncesinde test yaptım çift çizgi gördüm rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah

ben daha regl günüm gelmeden şüphelendim kafamı yastıktan kaldıramıyordum çok yorgun oluyordum 3 gün öncesinde test yaptım çift çizgi gördüm rabbim sanada isteyen herkesede nasip etsin inşallah

amin canımm, Allahım hayırlı doğum nasip etsin. Çizgi net miydi, silik miydi? Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde reglim 7 gün geçtikten sonra test yapmıştım silik çıkmıştı hcg de 50 çıkmıştı sonra regl oldum :(

benüm dün regl günümdü.bugün de olmadım.olacak gibi de görünmüyor.prozac kullanmaya başladım,1 ay önce.ondan gecikmiş olabilir mi acaba?bilginiz var mı?

amin canımm, Allahım hayırlı doğum nasip etsin. Çizgi net miydi, silik miydi? Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde reglim 7 gün geçtikten sonra test yapmıştım silik çıkmıştı hcg de 50 çıkmıştı sonra regl oldum :(

amin canım...netti hatta net olduğu için sonra 3 tane daha yapmıştım :1:

Canım benim belirtim şöyleydi, kasıklarımda regl olacak gibi bir sancı vardı ha oldum ha olucam diye bekliyordum 5 gün üzerine test yaptım ve çizgiyi gördüm. Başka da bir belirtim yoktu. Şuan prensesim 1,5 yaşında maşallah :16:

8in içindeim sadce hamileliğimi öğrendğim gün ve ertesi gün midem cok bulandı snra kesildi. Bide adetim geceli 6.cı günü idi öncesinde nişi yoktu.

Ben reglime on gün kala çok yemek yemeye başlamıştım. Eşimede ben böyle yiyorum gebeyim herhalde değilsemde kesin hayvanım demiştim :) İki gün önce regli sancım başladı. Yatağa giderken eşime bu ay benden bebek bekleme bu akşam olurum dedim. Sabah baktım temiz ertesi gün test yaptım pozitif çıktı :34:

Allah bir daha yaşatsın inşallah ..

Back
X