Gebe olmadığın halde, gebelik belirtileri!

Sen ne kadarlık evlisin ki? Kaç yaşındasın? 35 ten küçüksen 1 yıl süren var zaten bence hemen onlara girme. Ben radyoloji Dr. Asistanlığını yapıyordum. Çok rahim filmi çektik onunla, çektireceksende korkmazsın ayıkken çektir bence, korkuyorsan anestezi yaptırrsın
anestezi yaptircm 33olcm zaman aleyhine işliyor

Ama hamile kalamıyorum bu dediklerin bende mevcut doktora gititm ağrıma cozum bulamadi
Ben evlendikten sonra oldu ağrıdan ölüyorum
Hamile kalsam rahatlicam ama oda yok
Yazdığınızda kendimi gördüm, ben evlenmeden önce kasıklarimin varlığını bilmezdim adetten önce azıcık göğüslerim.siser ağrır olurdum en fazla bel ağrısı olurdu şimdi sürekli kasıklarımda batma ağrı oluyor doktora gittim sol taraf da hafif yumurta tembelliği var ama sebeb o değil bazı kadınların yumurtası bi kaç mm büyük olur o da yumurtlama olurken ağrı yapar demişti.

Yazdığınızda kendimi gördüm, ben evlenmeden önce kasıklarimin varlığını bilmezdim adetten önce azıcık göğüslerim.siser ağrır olurdum en fazla bel ağrısı olurdu şimdi sürekli kasıklarımda batma ağrı oluyor doktora gittim sol taraf da hafif yumurta tembelliği var ama sebeb o değil bazı kadınların yumurtası bi kaç mm büyük olur o da yumurtlama olurken ağrı yapar demişti.
bana oylebirsey diyende olmadi
Benim evlenince degisti doktora anlatamıyorum duurmu anlamiyor sorun yok dedi
Benim adet biitmi yumurrlamada pik olana kadar buyunene kadar agriyor buyuyur catliyir devamediyor agri
Sonra adetekadar reglve kasik sancim basliyor regl olunca rahatliyorum 6aydur buvar agrilardan mahvoldum
Sonra ilacla yumurtlama yapti klomen feemra yine agriyor bana tembellik var demedi
Yumurtam büyüyor catliyor dedi hormon testide normal dedi

ya benim baska bi sorum olacak.. 9 martta reglim bittikten 2 gun sonra (henuz yumurtlama doneminde değilken) erkek arkadaşımla korunmasız bi ilişkim oldu geri cekti kendisini içime boşalmadı kesinlikle aka nolur nolmaz diye ella ertesi gün hapı aldım ilişkiden iki saat sonra.. hapı içtikten 2-3 gun sonra da lekelenme tarzı ara kanamam oldu. normalde bugun regl olmam lazım ama hala tık yok sivilce cıktı alnımda kocaman ve regl olcakmış gibi kasık ağrısı baş ağrısı çekiyorum. sizce hamile kalma olasılığım var mı varsa ne kadar? ella reglimi ne kadar geciktirir?

Back
X