Gebe olmaktan korkuyorum :(

cerilili

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2013
7
0
6
Ankara
Meraba ablalarim ve kardeslerim. Cok utanarak sizlere birsey danisacagim iki hafta once nisanlimla iliski yasadik ama vajinadan degil. Diger yerden Denedik olmadi. Herhangi bi sivi yoktu ama hamile olmaktan korkuyorum. Adetim normaldede duzensiz yani 3-4 ayda bi kere oluyodum o yuzden adet gecikmesinden anlayamiyorum. Cok kotu hamilelik psikolojisine girdim yani belirtileri yok midem bulanmiyor ama sik sik sivi salgiliyorum birde karnimda birsey atiyor gobek deligimin biraz yukarsinda pit pit diye cok korkuyorum napicagim

merahaba;

kan testi ile bu korkudan kurtulabilirsin maximum 2 saatte sonucu alıyorsun) hamile isen bile en azından belirsizlik ortadan kalkmış olur hakkında hayırlısı olsun...

Kan testiyle nasil anlasilir normal kan testi mi yaptirmam gerekiyor saglikocaginda?

Zannedersem sağlık ocaklarında yapılmıyor yanlış da biliyor olabilirim özel klınik yada hastaneye gidebilirsin test için illaki dr muayene olman gerekmiyor beta hcg testi yaptırıcam diyorsun, 1 tüp kan alınıyor, ve sonuç 0-10 arasında ise hamile değilsin eğer 10 nun üzerinde ise gebelik başlamış demektir,

Vajinadan iliski olmadiysa hamile degilsindir. bence senin kafaya takman gereken 3_4 aya bir adet olman olmali...bunun icin evlenmeden muhakkak dr a git. cocugunun olmasi normal yolla cok zor. burda insanlar bu hastaligi yenip hsmile kalmaya ugrasiyor ..muhakkak bi kadin fogumcuya gorun derim...

kan testi saglik ocaklarinda sabahlari yspiliyor ysda ozel hastanede 15 tl ye ysptiriliyor. gidip gebelik testi yaptiacsm de hemen kan alip bakiyolar...utanmana gerek yok.evli olmadigini nerden bilecekler zaten...:))

Canım burdan senın hamıle olup olmadgını nerden bılelım?? Yapman gereken kan testı yapmak veya eczaneden test alıp yapmak.. Bu kadar basıt.. Ama bence hamıle fln degılsın hele de 3 4 aya bı adet oluyosan.. Malesef bende de bu sorun var :S

güzel kardeşim öncelikle korkma olur mu.ilişki vajinal yoldan olmadan hamilelik diye bir şey mümkün değil.canım benim üzme artık kendini.umarım bundan sonra daha dikkatli olursun .

Icimi rahatlattiin icin tesekkur ederim. Tabiki de burdan anlayamayiz ama hamilelikte ozellikle olusan belirtileri merak ettim ilk 4 hafta kilo aldiniz mi mesela

Icimi rahatlattiin icin tesekkur ederim. Tabiki de burdan anlayamayiz ama hamilelikte ozellikle olusan belirtileri merak ettim ilk 4 hafta kilo aldiniz mi mesela

canm sen bı test alıp yapsana :)) adet belırtılerı ıle hamılelık belırtılerı hemen hemen aynı oluyormus.. Yanı kımısı kılo alır kımısı veırı.. kımısı hamıle oldugunu bıle sonradan fark edıyor.. test al yap kafan rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…