Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar biz eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor zevk suyu vs hamilelik riskim var mıdır
Merhaba arkadaşlar biz eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor zevk suyu vs hamilelik riskim var mıdır
Boşalma tamamen dışa oldu hatta birinde oral seks yaparken boşaldı eşimde diyor ben son ana kadar beklemiyorum çıktıktan sonra sana sırtımı dönüp kendi üstüme boşaldım o kadar vaktim oluyor zevk suyu da o zaman akar içine akmış olamaz diyor ama bilemedim