Gebe riskim var mıdır

azraagun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2024
75
11
3
25
Merhaba arkadaşlar biz eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor zevk suyu vs hamilelik riskim var mıdır

Merhaba arkadaşlar biz eşimle 5 7 ve 9ocakta birer kere ilişkiye girdik hiçbirinde içime boşalma olmadı geri çekilme yöntemi ile korunduk ama bu günler takvimimde yumurtlama dönemim olarak gözüküyor zevk suyu vs hamilelik riskim var mıdır
Risk vardır tabii ki.geri çekilme yöntemi korumuyor.

Risk vardır tabii ki.geri çekilme yöntemi korumuyor.
Boşalma tamamen dışa oldu hatta birinde oral seks yaparken boşaldı eşimde diyor ben son ana kadar beklemiyorum çıktıktan sonra sana sırtımı dönüp kendi üstüme boşaldım o kadar vaktim oluyor zevk suyu da o zaman akar içine akmış olamaz diyor ama bilemedim

Valla geri çekilmeyle 3 senedir korunuyoruz istemedikçe gebe kalmadım. Eşin ne yapıp yapmadığını iyi bilir zaten. Boşalma olmadıysa sıkıntı yok.

Valla geri çekilmeyle 3 senedir korunuyoruz istemedikçe gebe kalmadım. Eşin ne yapıp yapmadığını iyi bilir zaten. Boşalma olmadıysa sıkıntı yok.
Eşimde öyle diyor ben eminim kendimden son ana kadar beklemiyorum diyo teşekkür ederim şu serptiniz içime

Sonuç ne oldu

Back
X