Mide bulantıları başlayınca bi tane bile içemeyen zavallı benmerhaba kızlar 16 haftalık hamileyim maalesef sigarayı bırakamadım ama bugün bir başlangıç yapıp içmemeye karar verdim benim gibi bırakmak isteyip de bırakamayanlar varsa buyrun hep birlikte bırakalım birbirimize destek olalım :) 23.11.2020 saat50 hadi bakalım
Keske o bulanti bana da gelse sigaradan tiksinsem de icmesem modundayim. Ben de 17 yasimdan beri iciyorum 16 sene olmus ya 48 saattir icmedim suan kisisel rekorum. Ama icmememiz lazim ya benim kuzenim hep icti cocuk dogduktan sonra hep hastalandi bagisikligi cok dusuk.Mide bulantıları başlayınca bi tane bile içemeyen zavallı benşuanlık bulantıdan aklıma bile gelmiyorda bulantılar geçince başlayacagımdan çok eminim lise 1 den beri içiyorum imkansız benim için
Canım kaçıncı hafta başladı bulantın. Ben şu düşük değerlisinden aldım 0.1 oranlı yarın için gün verdim kendime bırakıcam hafta sonu keseyi görür görmez.. Çok korkuyorum başlasın bulantım diye dua ediyorum.Mide bulantıları başlayınca bi tane bile içemeyen zavallı benşuanlık bulantıdan aklıma bile gelmiyorda bulantılar geçince başlayacagımdan çok eminim lise 1 den beri içiyorum imkansız benim için
Canım 48 saat içmesem bırakırım herhalde benim rekorum sabahtan akşama.Keske o bulanti bana da gelse sigaradan tiksinsem de icmesem modundayim. Ben de 17 yasimdan beri iciyorum 16 sene olmus ya 48 saattir icmedim suan kisisel rekorum. Ama icmememiz lazim ya benim kuzenim hep icti cocuk dogduktan sonra hep hastalandi bagisikligi cok dusuk.
Maalesef bugun ictim 1 tane yarisini icime cekmeden ufledim ama biraz da midem bulanir gibi oldu. Pazartesi doktora gidecegim ben de belki beni korkutur o zaman icmem ya da tiksinti gelsin diye dua ediyorum. Tiksinti gelenler cok sansli bence ya ben de aksi gibi canim asiri istiyorCanım 48 saat içmesem bırakırım herhalde benim rekorum sabahtan akşama.bence 2 günü tamamladıysan gerisi gelir başarabilirsin senin adına çok sevindim
Canım biz daha çok yeniyiz yakında gelir bulantı, aramızda bir iki gün var..Maalesef bugun ictim 1 tane yarisini icime cekmeden ufledim ama biraz da midem bulanir gibi oldu. Pazartesi doktora gidecegim ben de belki beni korkutur o zaman icmem ya da tiksinti gelsin diye dua ediyorum. Tiksinti gelenler cok sansli bence ya ben de aksi gibi canim asiri istiyor
Canim ne guzel konusuyorsun valla agzindan bal damliyor. Insallah Allahim hepimize sabir ve irade gucu versin, tiksinelim. Sigara icmedigim icin surekli bisey yiyorum bu gidisle daha bismilllah hamile olur olmaz 5 kilo alacam. Ya o da kotu bi yandan bir de ben bayadir saglikli besleniyordum. Sigarayi 1 e dusurmemle yeme icme feci suan.Canım biz daha çok yeniyiz yakında gelir bulantı, aramızda bir iki gün var..
Ben de cumartesi keseyi görür görmez atmayı planlıyorum. Hafif değerliye geçtim, atmam umarım kolay olacak. Zorundayız çünkü.
ben bir tane içsem öpüp başıma koyucam günde 10 tane düşük değerli den içiyorum..(10 tanesi 1 sigara değerlerinde) bir tane içiyorsan tamamen bırakabilirsin onu ben senden eminim. Pazartesi buraya güzel şeyler yazacağım inşallah nasıl bıraktığımla ilgili.. Allah korusun bırakmamak gibi bir seçeneğimiz yok, kesinlikle içilmemesi lazım.
Yok canım tiksindirmiyor hiçbir işe yaramıyor o ucuna arada filtre takıyorum bi de duman bile gelmiyor neredeyse.. Hiç bırakmaya da yardımcı olmuyor.. Beta hcg değerlerimiz şuan mide bulantısı tiksinme yapacak kadar yüksek değil inşallah 5. Hafta dolarken yükselecek.. Halimize bak midemiz bulansın diye dua ediyoruzCanim ne guzel konusuyorsun valla agzindan bal damliyor. Insallah Allahim hepimize sabir ve irade gucu versin, tiksinelim. Sigara icmedigim icin surekli bisey yiyorum bu gidisle daha bismilllah hamile olur olmaz 5 kilo alacam. Ya o da kotu bi yandan bir de ben bayadir saglikli besleniyordum. Sigarayi 1 e dusurmemle yeme icme feci suan.
Gecen birisi hamileyken tiksinmistim yoksa birakamazdim dedi simdi o geliyor aklima ya ne sansli bunu diyenler, ya tiksinti gelmezse napacam diyorum.
Ya o dusuk degerli sigaranin tadi kotu mu nasil tiksindirirmi acaba
Ah ah bir de kahve var hic sorma. Onu da 2 gunde bire dusurdum ama doktor insallah komple yasaklamaz.Yok canım tiksindirmiyor hiçbir işe yaramıyor o ucuna arada filtre takıyorum bi de duman bile gelmiyor neredeyse.. Hiç bırakmaya da yardımcı olmuyor.. Beta hcg değerlerimiz şuan mide bulantısı tiksinme yapacak kadar yüksek değil inşallah 5. Hafta dolarken yükselecek.. Halimize bak midemiz bulansın diye dua ediyoruz.. Bu arada aniden geliyormuş bulantı.. İştah acayip açılıp aniden başlıyormuş. Benim de iştahım çok arttı başladım kilo almaya haftaya bu vakitler tiksintileri karşılarız inşallah ya da şu naleti düşünmeyiz..cumartesi hiç içmediğimi iliştircem buraya sana da motive vermiş olurum hayatımda hiç tamamen bırakmadım ben... Bunu bir atlatayım asıl zoru kahve olacak ama doktor izin verirse onu bırakmıcam
Vallahi 6 haftada başldı ama benim midede sorunlarım var yanma bulantı ya hanilelikten ya reflü gastrittenCanım kaçıncı hafta başladı bulantın. Ben şu düşük değerlisinden aldım 0.1 oranlı yarın için gün verdim kendime bırakıcam hafta sonu keseyi görür görmez.. Çok korkuyorum başlasın bulantım diye dua ediyorum.
Yani sağlıklarına inşallah bişey olmaz ama en yakın arkadaşım hamileyken çok içti emzirirkende çocukda hiç bi sorun yok tosun gibi kolayda hasta olmaz doğdugundan berimsadece diş çıkarırken rahatsızlandı oda normal yaniKeske o bulanti bana da gelse sigaradan tiksinsem de icmesem modundayim. Ben de 17 yasimdan beri iciyorum 16 sene olmus ya 48 saattir icmedim suan kisisel rekorum. Ama icmememiz lazim ya benim kuzenim hep icti cocuk dogduktan sonra hep hastalandi bagisikligi cok dusuk.
Iste herkes bir olmuyor yani sen ben icsek Allah korusun birsey olabilir o vicdan azabiyla yasamak korkunc olur galiba. Valla bilmiyorum biz icmeyelim veya en aza indirelim de artik gerisi takdirYani sağlıklarına inşallah bişey olmaz ama en yakın arkadaşım hamileyken çok içti emzirirkende çocukda hiç bi sorun yok tosun gibi kolayda hasta olmaz doğdugundan berimsadece diş çıkarırken rahatsızlandı oda normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?