Tabiki alttan muayene edecek hazırlıklı gidin11 aydır gebelik düşünüyoruz olmuyor önümüzdeki hafta kadın doğuma randevu aldm. Sizce alttan muayene eder mi cok merak ediyorm fikri olan varmi hanimlar
Gebelik düşünüyorsanız tüm muayeneler vajinal olacak. Buna kendinizi alıştırın valla devlete de gittim özele de genel olarak vajinal muayene oldum yumurta gelişimi rahim durumu çok iyi gözüyoe hatta muayene öncesi idrarınızı boşaltmanızı isterler ki rahim net görünsün. Bi süre sonra alışılıyor 4 sene boyunca hep öyle muayene oldum şimdi karından ultrason tuhaf geliyor bana11 aydır gebelik düşünüyoruz olmuyor önümüzdeki hafta kadın doğuma randevu aldm. Sizce alttan muayene eder mi cok merak ediyorm fikri olan varmi hanimlar
Yaa korkuyorumTabiki alttan muayene edecek hazırlıklı gidin
İnşallah allah razi olsunDevletten aldiysaniz bakmiyorlar (ben sivasta gittim bakilmasi,kayseride gittim bakilmadi) özelde gidecekseniz bakarlar. İnşallah sorun yoktur
Ben alttan muayene den korkuyorum yaGebelik düşünüyorsanız tüm muayeneler vajinal olacak. Buna kendinizi alıştırın valla devlete de gittim özele de genel olarak vajinal muayene oldum yumurta gelişimi rahim durumu çok iyi gözüyoe hatta muayene öncesi idrarınızı boşaltmanızı isterler ki rahim net görünsün. Bi süre sonra alışılıyor 4 sene boyunca hep öyle muayene oldum şimdi karından ultrason tuhaf geliyor bana
Korkacak bir durum yok aslında sakin olmaya çalışın gebelik oluşana kadar hep alttan bakacaklar artık alışmaya çalışın benceYaa korkuyorum
Arkadaşlarim cok zor ağrılı oluyor diyor korkuttular benjKorkacak bir durum yok aslında sakin olmaya çalışın gebelik oluşana kadar hep alttan bakacaklar artık alışmaya çalışın bence
Yok artık daha neler ne ağrısı ya ultrason cihazına zaten jel sıkıyorlar abartmışlar canımArkadaşlarim cok zor ağrılı oluyor diyor korkuttular benj
Vajinal muayene zor diyorlar canimYok artık daha neler ne ağrısı ya ultrason cihazına zaten jel sıkıyorlar abartmışlar canım
Evet ya ben ilk kez gideceğim cok telasliymSen bakacak diye hazırlıklı git. Hiç korkacak bir şey yok zaten saniyeler sürüyor gereksiz kasıyoruz kendimizi daha zor oluyor.
Nasıl bakmazlar ya ne dediniz de bakmadılar ki?Devletten aldiysaniz bakmiyorlar (ben sivasta gittim bakilmasi,kayseride gittim bakilmadi) özelde gidecekseniz bakarlar. İnşallah sorun yoktur
Hiçbir zorluğu yok kendini çok kasarsan canın acır tabii ki onda bile öyle aman aman acıyacağını asla sanmıyorumVajinal muayene zor diyorlar canim
Bende 2 yıldır deniyorum olmuyor bütün testler temiz çıktı. Sıkıntıdan olmuyor dedi doktorlar hep. En son prof. A gittik eşimin testi devlet hastanesinde yapılmıştı prof ben onalra güvenmem diyerek özel hastane ismi verdi oraya gittik meğer eşimiz değerleri kötüymüş varikosel varmış. 2 yıldır kullandığım bütün tedaviler boşunaymış yani eşiniz de bütün testlerden geçsin derim11 aydır gebelik düşünüyoruz olmuyor önümüzdeki hafta kadın doğuma randevu aldm. Sizce alttan muayene eder mi cok merak ediyorm fikri olan varmi hanimlar
Hiç korkulacak bişey değil vajinal muayene usg cihazı ile vajina içine bakılıyor hatta doktor oraya bakmayacak bile bi tek o usg cihazını içeriye iterken bakar sonra gözü hep ekranda olurBen alttan muayene den korkuyorum yabebisiniz oldu mu
Aslinda ilk erkeğe bakılıyor da ilk ben gitmek istedim inşallah en yakin zamanda bebeğinize kavuşursbzBende 2 yıldır deniyorum olmuyor bütün testler temiz çıktı. Sıkıntıdan olmuyor dedi doktorlar hep. En son prof. A gittik eşimin testi devlet hastanesinde yapılmıştı prof ben onalra güvenmem diyerek özel hastane ismi verdi oraya gittik meğer eşimiz değerleri kötüymüş varikosel varmış. 2 yıldır kullandığım bütün tedaviler boşunaymış yani eşiniz de bütün testlerden geçsin derim
Allah bağışlasın ayy inşallahHiç korkulacak bişey değil vajinal muayene usg cihazı ile vajina içine bakılıyor hatta doktor oraya bakmayacak bile bi tek o usg cihazını içeriye iterken bakar sonra gözü hep ekranda oluryani öyle acılı bişey yok. Benim çok şükür bebişim oldu inşallah senin de kolaylıkla sağlıkla olur
Bakalım inşallah öyle olur teşekkürler tecrübelerinizi paylastinzHiçbir zorluğu yok kendini çok kasarsan canın acır tabii ki onda bile öyle aman aman acıyacağını asla sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?