Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlık

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Manisamuradiye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
277
En iyi cevaplar
1
152
53
Arkadaşlar merhabalar değerlerime baktırdığımda doktor troidimin yüksek çıktığını söyledi regl dönemimde gecikmeler yaşamıyorum ama gebeliğe engel olabileceğini söylemişti sizce çok engeli var mıdır

Bazileri yüksek tiroid değerine rağmen sağlıklı bir gebelik elde edip doğum yapabiliyor, ama maalesef bir çoğu ya tiroid yüzünden ya hiç gebelik elde edemiyor ya da düşük yaşıyor. Tiroid değerini normale indirmek hormon ilacıyla hızlıca mümkün. Tiroid ilacıyla kısa zamanda gebelik elde eden çok. İlaç kullanmak istemiyorsanız doğal yollar araştırabilirsiniz.

Arkadaşlar merhabalar değerlerime baktırdığımda doktor troidimin yüksek çıktığını söyledi regl dönemimde gecikmeler yaşamıyorum ama gebeliğe engel olabileceğini söylemişti sizce çok engeli var mıdır
Troid hem gebeligin olusmasi hemde bebek gelisimi icin cok onemlidir iyi bir dr a gidip ilac oneriyorsa kullanmalisiniz

Doktorunuza guveniyorsaniz troid ilacina baslayin. Troid degerleri normale dönünce gebelik mümkün oluyor. Değer yüksekliği de önemli tabii ki.
Hamilelik durumunda belli bir süre doktor dozu düşürüp troid ilacina devam edebiliyor

Bebeginizin saglikli gelişimi ve gebe kalabilmeniz için troid ilaci kullanmalisiniz.
Hamilelikte artan kilo sebebiyle troid daha fazla yükseliyor.

Back
X