Gebeliğe hazırlık

Seda0710

Guru
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
166
39
298
İzmir
Merhabalar. 2 senelik evliyim antidepresan kullanıyordum çocuk düşünmedik o yüzden. Şimdi ilacı bıraktım hamile kalmak istiyorum. Bugün mesela yumurtlama günüm. Ama yine de bu ovülasyon testleri oluyormuş onlardan alıp bakayım diyorum. Doğru sonuç veriyor mı sizce ?

Merhabalar. 2 senelik evliyim antidepresan kullanıyordum çocuk düşünmedik o yüzden. Şimdi ilacı bıraktım hamile kalmak istiyorum. Bugün mesela yumurtlama günüm. Ama yine de bu ovülasyon testleri oluyormuş onlardan alıp bakayım diyorum. Doğru sonuç veriyor mı sizce ?
Evet canım kesinlikle doğru sonuç veriyor bir senedir olmuyordu onu deneyeyim dedim onu denediğim ay hamile kaldım

Yarın ilk işim alıp denemek olacak. Mesela benim adet döngüm 25 gün. Yumurtlama günlerim 12-13. Günü oluyor galiba öyle mi?
Canım işte 8 ile 14. Gün arasında bi gün yumurtlama günün olucak ama tam günü bilemiyoz o yüzden o iyi oluyo mesela ben 6-7 aralık pik gördüm 8 aralık silindi o üç günü değerlendirdik geç yumurtladım 23. Gün yumurtladım mesela ben o zamanlar yumurtlama olmaz diye hiç umursamıyodum

70931005-97AB-466B-A026-BBB3037ECFC4.webp
70931005-97AB-466B-A026-BBB3037ECFC4.webp

Ben 10 yıldan fazladır ara ara - sürekli antidepresan kullandım. Geçen yıl bırakmayı denedim bebek için. Çok kötü oldum. İyi bir psikiyatr ile tekrar başka bir ilaca başladım iyiyim sandım bıraktım, çatlatma tedavisi gördüm ama aşırı aşırı aşırı kötüyüm. Aşırı kaygılı ve paniğim. Çarpıntım durmuyor. Çatlatma yaptığım için sakinleştirici alamıyorum çok zorlanıyorum. Senin bu gibi duruma bi planın var mı.

Ben 10 yıldan fazladır ara ara - sürekli antidepresan kullandım. Geçen yıl bırakmayı denedim bebek için. Çok kötü oldum. İyi bir psikiyatr ile tekrar başka bir ilaca başladım iyiyim sandım bıraktım, çatlatma tedavisi gördüm ama aşırı aşırı aşırı kötüyüm. Aşırı kaygılı ve paniğim. Çarpıntım durmuyor. Çatlatma yaptığım için sakinleştirici alamıyorum çok zorlanıyorum. Senin bu gibi duruma bi planın var mı.
Merhaba. Bende de anksiyete ve panik bozukluk vardı. 5 sene kadar ilaç kullandım bebek için bıraktım. Psikiyatrim 2 ayda kademeli bıraktırdı. İlaç bırakırken aynı zamanda şurup kullandım. Hiç bir şey kafaya takmadım aklıma gelse bile başka şeylerle meşgul ettim kendimi. Çok şükür 2 ay olmuştur tamamen bıraktığım. Ama hamile kalsan bile içilecek bazı sakinleştirici ilaçlar var bildiğim kadarıyla. Onu bi sorun isterseniz.

Back
X