• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe hazırlık

zehirligul

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
88
Puanlar
13
Merhaba bayanlar iyi akşamlar hormon testi yaptırdım eşim de teste girdi ikimiz de Allah’a şükür sorunsusuz 1’5 aydir gibi bi süreç denıyoruz insallah anne olmak çok istıyorum doktor folıkasıt önerdi onu kullanıyorum onun yararını gören var mi acaba

Folik asit gebe kalmaya yardımcı olması için değil gebe kalmak isteyen kadınlarda değerin artması için verilen bir ilaçtır dolaylı yoldan gebe kalmaui etkiler ama asıl amacı sağlıklı gebeliği desteklemek amaçlı kullanılır. İlk gebeligimde folik asite başlar başlamaz 1. Ayı gebe kalmıştım

Folik asit gebe kalmaya yardımcı olması için değil gebe kalmak isteyen kadınlarda değerin artması için verilen bir ilaçtır dolaylı yoldan gebe kalmaui etkiler ama asıl amacı sağlıklı gebeliği desteklemek amaçlı kullanılır. İlk gebeligimde folik asite başlar başlamaz 1. Ayı gebe kalmıştım
İnsallah bende kullanıyorum Allah nasıp eder insallah banada🙏

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım benim bende kimyasal gebelik geçirdim geçen aya doktorum folik asit yazdı kullanıyorum bakalım hayır'lısı olsun
Rabbim insallah isteyen herkese sana da banada nasıp eder bende çok istıyorum anne olmak ❤️

Back
X