gebeliği 2 hafta geriden gidenler

Esli_Han

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2008
98
1
86
Ankara
arkadaşlar benim bebeğim 32. haftasında ve hep 2 hafta geriden geliyor. kilosu şu an 1.579gr. 2 hafta önce 1.279 du. ne yapmam gerekiyo bilgisi olan varmı acaba.

bende 34+1 oldum bu gün benimde aynı seninki gibi canım.doktorun ne diyor bu duruma.benim 4,5 ay civarı s.a.t. ile oyumluydu.sonradan 2 haftaya yakın geriledi.gelişim geriliğinden şüphelendi doktor.3 doktor değiştirdim bu yüzden.hepsi zayıf olduğunu söylüyor.en sonki doktoruma iki haftada gittim.ilk gittiğimde 1400 gr demişti.2 hafta sonra 1800 gr olmuş iyi almış dedi.balık yağı verdi.bunun yanında suyumda azmış suyu çok içmeye çalışıyorum elimden geleni yapıyorum gerisi allah ne derse...

benim kızımıada zayıf dendi.2 haftada bir gidiyorum doktora haftalık 150 g alıyo.doktorum gelişimi iyi dedi ama nede böle anlamadım.

benim kızımıada zayıf dendi.2 haftada bir gidiyorum doktora haftalık 150 g alıyo.doktorum gelişimi iyi dedi ama nede böle anlamadım.

us yanılıyor olabilirmi 3 gün veriliyor yanılma payı olarak 2 haftada yanılmaz heralde bilmiyorum ya en iyisi takmamak sağlığı iyiyse kilosunu doğumdan sonra alıversin

Bende bugün doktordan geldim normalde 24 haftalığım ama doktor 22 haftalık görünüyo dedi zayıfmış 504 gr. Çok üzülüyorum yemenle ilgisi yok dedi neler yapabiliriz acaba

benimde geriden geliyor bebegım hersey normaldi önce sonra zayıf dedi 36.haftadayım 2400 falan kilosu.bunu söylediği hafta dr.un daha cok dikkat etmeye basladım herseyi bol bol yıyorum ama yınede cok almadı bana soyledıgıni söyleyeyım sıze bol bol et ,yumurta ve gunde2 bardak süt,pekmez dedi yan yat surekli hareket etme dedi yaptım ama yınede zayıf 2 hafta sonra alacak bebegı artık allaha emanet..

kizlar sizin bebeklerin cisiyeti kiz mi???
cünki kiz bebekler haftalarina göre geri gidiyor
ama erkek bebekler haftalarindan hep önde gidiyor.benim tanidigim kisilerde hep bu böyle oldu genlede de böyle oluyor.erkek bebkleri olan normal de aralik dogum olcakti önde gittiginden kasimda dogdu.iki arkads daha taniyorum onlarinkide haftlarina göre önde gidiyor.acep bu sadece kiz bebekleremi has oluyor??

benimde geriden geliyor bebegım hersey normaldi önce sonra zayıf dedi 36.haftadayım 2400 falan kilosu.bunu söylediği hafta dr.un daha cok dikkat etmeye basladım herseyi bol bol yıyorum ama yınede cok almadı bana soyledıgıni söyleyeyım sıze bol bol et ,yumurta ve gunde2 bardak süt,pekmez dedi yan yat surekli hareket etme dedi yaptım ama yınede zayıf 2 hafta sonra alacak bebegı artık allaha emanet..

canım senin bebeğini neden 38. hafta alıyorlar. 40. hafta almaları gerekmiyomu. hem o zamana kadar birazdaha kilo alır..bide haftada ne kadar kilo alıyor senin bebeişin

Evet benim ki kız en son 20 haftada gitmiştim herşey normaldi 24. haftada gittim 2 hafta geride biraz küçük dedi :(

benim bebeğimde kız ama 10 gün ileriden gidiyor, hiç bişe yiyemediğim halde . kızlar siz adet tarihine ve usg ye bakmayın döllenme zamanı önemli, o yüzden çok önemsemeyin . dr a her gittiğinizde 2 hafta geri diyorsa problem yok demektir, demekki bebek normal gelişiyor

özlem cahil cahil olma allah askına doktordan iyimi biliceksin son sat yani adet dönemi önemli döllenme tarihi değill.. öle birşey olsaydı döllenme tarihini sat alırlardı ki takiple yumurtlama güününü bilmeyen bir insanın dölleme tarihide kesin değil.... lütfen yalnıs bilgiilendirmeyin kimseyi.

benimde iki gebeligimde bebeklerim ,hep 2 yada3 hafda geriden geliyordu,ne yapdiysamda fazla kilolu yada normal kiloda dogmadilar her ikiside 2,bucuk kilolarda dogdu,sanirim bu birazda genetikle alakasi olan bi durum cunki ben minyon tipliyim benimde bebekligimde 2,5 dogmusum,ve asiri istahsiz zayifmisim benimkilerde aynen öyle oldu,bence cokda sorun etmeyin,sagliklari yerinde olsun bence önemli olan o ilerdede alinabiliyor kilo sorun deil,

arkadaşlar hamur işi yemeyin protein yüklemesi yapın et çeşitleriyle bakın nasıl büyüyor bebişleriniz

ben hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama genetik galiba. sizin bebişleriniz haftada ne kadar alıyo kilo.

ben hep sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama genetik galiba. sizin bebişleriniz haftada ne kadar alıyo kilo.

Ben ilk kez öğrendim 2 hafta geri geldiğini yani 24. haftamda yarın tekrar gidiyorum doktora geldikten sonra kaç gram aldığını yazarım inşallah iyi almıştır dua edin arkadaşlar

arkadaşım cahil olan sensin döllenme tabiki önemli, fakat bunu kimsenin bilemiyeceği için sat dikkate alınıyor ,neden adetin ilk gününden hesap yapılıyor sanki o günmü hamile kalıyoruz, bu sadace tahmini bir hesaplamadır ,araştır istersen biraz

özlem cahil cahil olma allah askına doktordan iyimi biliceksin son sat yani adet dönemi önemli döllenme tarihi değill.. öle birşey olsaydı döllenme tarihini sat alırlardı ki takiple yumurtlama güününü bilmeyen bir insanın dölleme tarihide kesin değil.... lütfen yalnıs bilgiilendirmeyin kimseyi.

hayir guzelim yaniliyorsun son adet tarihi degil dollenme tarihi onemli bende ikiz annesiydim
adetime gore bebislerim iki hafta geriden geliyordu ama benim her zaman yumurtlama tarihim 12. 16. gunler arasi degil 24. gunde olur o yuzden bebeklerim cok gec dollenmis bunu doktorum soylemisti .. doguma kadar bebisler iki hafta geriden geldi adete gore ama doktorum cok normal biz dollenme tarihini baz alicaz demisti ..

hayir guzelim yaniliyorsun son adet tarihi degil dollenme tarihi onemli bende ikiz annesiydim
adetime gore bebislerim iki hafta geriden geliyordu ama benim her zaman yumurtlama tarihim 12. 16. gunler arasi degil 24. gunde olur o yuzden bebeklerim cok gec dollenmis bunu doktorum soylemisti .. doguma kadar bebisler iki hafta geriden geldi adete gore ama doktorum cok normal biz dollenme tarihini baz alicaz demisti ..

döllenme tarihi elbette çok önemli çünkü hepimiz 28 günde bir mi adet oluyoruz sanki?sat tek başına baz alınsaydı herkes 40.haftada doğum yapardı niçin 38.haftadan 42.haftaya kadar doğumlar normal sayılıyor?:oklava:

çok sağolun arkadaşlar yaa acaba benmi ifade edemiyorum dedim, tahmini bilgilerde herzman bi yanılma payı vardır, eğer gelişme grafisi düzenli olarak ilerliyorsa başlangıç noktası önemli değil

Back
X