gebeliği 2 hafta geriden gidenler

hayir guzelim yaniliyorsun son adet tarihi degil dollenme tarihi onemli bende ikiz annesiydim
adetime gore bebislerim iki hafta geriden geliyordu ama benim her zaman yumurtlama tarihim 12. 16. gunler arasi degil 24. gunde olur o yuzden bebeklerim cok gec dollenmis bunu doktorum soylemisti .. doguma kadar bebisler iki hafta geriden geldi adete gore ama doktorum cok normal biz dollenme tarihini baz alicaz demisti ..

Ay inan yazdıklarına çok sevindim Mu Se. Benim de yumurtlamam 15 gün geç olmuş. Doktor yumurtanın kalitesi geç yumurtlamadam dolayı düşmüş olabilir ,bekleyip göreceğiz dedi. Senin yazdıklarını okuyunca herşeyin yolunda gideceğini olan inancım arttı. Sevgiler.

arkadaşım cahil olan sensin döllenme tabiki önemli, fakat bunu kimsenin bilemiyeceği için sat dikkate alınıyor ,neden adetin ilk gününden hesap yapılıyor sanki o günmü hamile kalıyoruz, bu sadace tahmini bir hesaplamadır ,araştır istersen biraz

iyide ben aksini iddaa etmedimki sen demişinki satı bosverin yumurtlamaya bakın ondan böle böle satı baz alıyorlar benim örnegin 24temmuz son sat ama döllenme zamanım 12 gün deil 18. gün oldu o ay ve hamile kaldım ama yinede bilmesine ragmen doktorumun kontrolunde hamile kalmama ragmen son satı baz alıyor yani biliyor döllenme vaktimi..okmi cnm??? ben senin kesin eminmişl gibi yazmana kızıyorum...yalnıs yönelndirdigini düşündüm suan hamileyim 29 haftalık ve hamile kalmadan evvel 5 ay önce doktorumun kontrollünde yumurta takibim yapıldı emin ol bu yumurtlama işini benden iyi kimse bilemez:oklava:

canım ben ebe hemşireyim kimseyi yanlış yönlendirmiyorum ,yumurtlama demedim ayrıca ben döllenme önemli dedim ,ikisi apayrı şeyler
neyse arkadaşım sana cevap vermeyeceğim daha herkes senin yazdığınıda benm yazıdğımıda görüyor , araştırır doğruyu bulurlar sen sıkma canını

Son düzenleme:
Ben ilk kez öğrendim 2 hafta geri geldiğini yani 24. haftamda yarın tekrar gidiyorum doktora geldikten sonra kaç gram aldığını yazarım inşallah iyi almıştır dua edin arkadaşlar

Doktordan geldim 140 gram almış maaşallah kızıma ve 2 haftalık fark 10 güne düşmüş :nazar: doktor kırmızı et ağırlıklı beslen ve mutlaka balık ye dedi

iyide ben aksini iddaa etmedimki sen demişinki satı bosverin yumurtlamaya bakın ondan böle böle satı baz alıyorlar benim örnegin 24temmuz son sat ama döllenme zamanım 12 gün deil 18. gün oldu o ay ve hamile kaldım ama yinede bilmesine ragmen doktorumun kontrolunde hamile kalmama ragmen son satı baz alıyor yani biliyor döllenme vaktimi..okmi cnm??? ben senin kesin eminmişl gibi yazmana kızıyorum...yalnıs yönelndirdigini düşündüm suan hamileyim 29 haftalık ve hamile kalmadan evvel 5 ay önce doktorumun kontrollünde yumurta takibim yapıldı emin ol bu yumurtlama işini benden iyi kimse bilemez:oklava:

asıl cahil sensin.birde başkalarına çamur atıyosun.dönde kendine bak önce.benim gebeliğimde de bebğim 2 hafta geriden geliyordu.çünkü geç döllenme olmuştu.son adet tarihiyle ne alakası var?allahım ne ukala insanlar var yaaa..:57: :57:

Evet benim ki kız en son 20 haftada gitmiştim herşey normaldi 24. haftada gittim 2 hafta geride biraz küçük dedi :KK43:
Çok eskide kalmış konu ama bebeğiniz nasıl bugün bende Dr gittim 24 haftalığım ama bebeğin karın bölgesi gelişimi 22 haftalık dedi dr çok üzüldüm 2 hafta da bir takip edeceğiz dedi

Back
X