Gebeliği bilmeden ameliyat olmak

egemsy

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2021
13
2
16
31
Kızlar merhaba. Ben gebeliğimi bilmeden genel anastezi ile çift taraflı kasık fıtığı ameliyat geçirdim. Cuma günü kan testi yaptırdım negatif çıktı çarşamba ameliyat oldum. Gebeliğimi öğrendiğimde daha kese belli olmamıştı.ameliyat öncesi mr ve röntgen çekildim. Ameliyattan sonra ağrılarım olduğu için. Narkotik ağrı kesiciler iğne ameliyattan sonra ciprasid sineral antibiyotik ve dolarex kullandım. Acaba bebeğim yaşasa dahi ilerde özrü olur mu lütfen cevap verin çok endişeliyim bebeğim için. Çevrenizde böyle seylerle karşılaşan var mı acana ilerisi için sorun teşkil etti mi.

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun. Test yaptırdınız negatifti sonra nasıl pozitif oldu kaç gün sonra öğrendiniz yani? Ilk haftalarda çok zararı olmadığını duymuştum. Bir doktor ya hep ya hiç kuralı vardır demişti. Sağlıklıysa tutunur, saıklı değilse zarar görmüşse zaten düşer demişti. Bir de yakınım 4 aylık hamileyken apandisiti patlamıştı ve ameliyata alınmıştı. Çocuğa da hiç bisey olmadi gayet sağlıklı. Bence içinizi ferah tutun ve bi perinatologa danışın.

Bnm yakın arkadaşımda gebe olduğunu bilmeden ameliyat oldu. Antibiyotik ve ağrı kesici kullandı adet baya gecikince test yaptı ama şu an sağlıklı inşallah seninki de sağlıkla gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…