Bende bekliyim biraz dahaBen ilk gebeligimi öğrendiğimde adetimin üzerinden 3gun geçmişti tam yapmıştım ikiside kipkirmiziydi daha sonrasında hastaneye gittiğimde keseyi görmüştük
Yaa ven neden göremedim ama6 gün kala negatif 4 gün kala pozitif gördüm
O işte sıkıntı benim adetlerim yeni düzeldi öncesinde doğum kontrol hapı kullandım 3 ay 4 aydır deniyorum bebek için bi ay 35 bi ay 32 bi ay 30 öyle oluyo ben kaç gün daha bekliyim bilmiyorumAdet olmam gereken gün öğrendim ama çok silik bir çizgiydi.
Adetleriniz düzensizse olabilir, belki bir dahaki ay tutacak her ihtimal varYaa ven neden göremedim ama
Bilmiyorum ovulasyon la takip ediyorum kasık ağrılarım var yumurtlama gününden bu yana bel ağrısı akıntı falan ama nasipAdetleriniz düzensizse olabilir, belki bir dahaki ay tutacak her ihtimal var
Ovulasyon testi yapabilirsin ben o şekilde ilk öğrendim tabi her zaman doğru sonuç verecek hali yokmuşBilmiyorum ovulasyon la takip ediyorum kasık ağrılarım var yumurtlama gününden bu yana bel ağrısı akıntı falan ama nasip
İnşallah tutar bakalım doktor 6 ay içinde gebelik olışır dedi bi sıkıntım yok ama 2 ay daha olmazsa kontrol e giderimOvulasyon testi yapabilirsin ben o şekilde ilk öğrendim tabi her zaman doğru sonuç verecek hali yokmuş
Ben yumurtlama zamanında kuruyemiş ve avokado, ananas falan yemiştim bilgin olsun. Avokado çok etkiliymiş diye duymuştumİnşallah tutar bakalım doktor 6 ay içinde gebelik olışır dedi bi sıkıntım yok ama 2 ay daha olmazsa kontrol e giderim
Kuruyemiş ve havuç yedim bende avakado ve ananas yemedimBen yumurtlama zamanında kuruyemiş ve avokado, ananas falan yemiştim bilgin olsun. Avokado çok etkiliymiş diye duymuştum
Havuç çatlaması içinmiş yumurtanın, avokada sağlam yumurta oluşumu içinmiş. Ananasın nasıl etkisi var bilmiyorumKuruyemiş ve havuç yedim bende avakado ve ananas yemedim
Bu ay tutmazsa eğer öbür ay onları da deniyim bakalımHavuç çatlaması içinmiş yumurtanın, avokada sağlam yumurta oluşumu içinmiş. Ananasın nasıl etkisi var bilmiyorum
Ben 3 tane yemiştim normalde her güm bir tame yemek lazımmışta ben tadını beğenmedim sen yine araştır istersen, ben bir gebenin günlüğünde gördüm gerçi ovulasyonda orda aldım da ilgilenmediler takip için buradakilere sormuştum hep..Bu ay tutmazsa eğer öbür ay onları da deniyim bakalım
Bende ordan aldım ovulasyon ları bi bakayım bakalım tadını bende beğenmiyorum avakado nunBen 3 tane yemiştim normalde her güm bir tame yemek lazımmışta ben tadını beğenmedim sen yine araştır istersen, ben bir gebenin günlüğünde gördüm gerçi ovulasyonda orda aldım da ilgilenmediler takip için buradakilere sormuştum hep..
Yazdım bir kaç defa bakmadı iki üç gün mesajlara sonuçta bilmiyoruz bilgilendirebilirdi, bende geri çektim takibi bıraktım burdan hep bilgi aldım, bir bak sen yine deBende ordan aldım ovulasyon ları bi bakayım bakalım tadını bende beğenmiyorum avakado nun
Tamam canım araştırocam tabiki deYazdım bir kaç defa bakmadı iki üç gün mesajlara sonuçta bilmiyoruz bilgilendirebilirdi, bende geri çektim takibi bıraktım burdan hep bilgi aldım, bir bak sen yine de
Kızlar merhabalar ovulasyonda 9.10.11 pik gördüm 12 de çatladı ve bugün 11 gün ben bugün ikinci idrarla test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?