Gebeliğim çok zor geçiyor :(

Betul0011

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
12
0
1
40
KIzlar gebeliğinde hormonlarının etkisi altında kalanlar burdamı o kadar zor geçiyorki psikolojik olarak anlatamam tavan yaptı resmen sıkıntılarım adet olamadığımız içinmi neden bilmiyorum berbat hissediyorum depresyonda iken hamile oldugumu öğrendim varmı bu dönemi atlatıpta bana teselli verecek kardeşlerim

Doğuracak oldum :) ara ara benide yokluyor gelip gidiyor...
Duygu değişimleri çok normal içimizde bir dünya var...

Doğuracak oldum :) ara ara benide yokluyor gelip gidiyor...
Duygu değişimleri çok normal içimizde bir dünya var...
Haklısın ama bu kadar etkilermi ya hergün ağlıyorum canım boğazımda atıyor ne yemek ne uyku antidepresan içiyorum daha ne sayayım

Etkileyen başka sebeplerde varmı acaba? Kaygıların falan onlarda etkileyebilir.
Zaten kaygılı bir kişiliğim vardı çok hazır değildim açıkçası ikinci çocuk düşüncesine eşim ısrarnetti tam çalışmayı düşünürken hamile kaldım ama üç aydır o okadar zor geçiyorki anlatamam adet olmadan önce sıkıntılı gergin hissedersin ya onun beş kat fazlası canım

Alışırsn inşallah canım. Anlıyorum seni . Bemim psikolojim daha kötüydü
İki çocuk ve spiralle gelen bu bebek beni çok etkiledi.
Sende de vardır mutlaka , nasıl bakıcam nasıl yetişeceğim hemde hormonlar hepsi üst üste geliyor.
Rabnim sağlık versin inşallah , hayırlı olsun. Geçer canım birkaç aya

O kadar endişeli olmayın yoksa bebeğiniz de çok zor bir bebek olur. O da etkilenir. Ona da yazık. Vitaminlerinize baktırın. Vitamin takviyesi alın. Sakin olun. Her şey olacağına varır. Şükredin her güzel şey için. Rahatlayın, yeni bir can gelecek sizin kanınızdan. Size muhtaç. Güzel şeyler düşünün. Güzel hayaller kurun.

Çok iyi anlıyorum ben de öyleyim. Hamileliğimin tadını çıkaramıyorum. Çok kötü günler geçiriyorum. Ağır depresyondayım ama ben çok isteyerek hamile kaldım, benim sorunlarım hormonlarla ilgili sanırım.

donemsel oldugunu düşünüyorum bende isteyerek hamile kaldim ilk aylar cok guzel gecti sonra esim is icin sehir disinacikibca ust uste benim psikolojim bozuldu beni bu cok etkiledi mesela simdi de son ayimdayim fiziksel olarak skntilar başladı ister istemez psikolojikten ziyade fizyolojik on planda su aralar:)moral cok onemli sizin neyi etkilediğini bilirseniz ona karsi daha cok dik durmaya çalışın zor yani ama gecici gunlerdir daha kotu gunlerimiz olmaz inşallah

Sagolasın canım rabbım tez zamanda kurtarsın senide sağlıkla ..endişe tabikide var üç yaşında kızım var sil baştan aynı şeyleri yaşıcak olmak ama çok etkilendim ben bu hamilelikten canımm senin piskolokin nasıldı peki neler düşünüp hissediyodun ben zannediyorumki fünyanın en büyük sıkıntıları bende

İlk başlarda bende öyleydim.:):)
Sanki üç çocuklu tek insan benmişim gibiydi. Ev işlerine kendime yetememek , büyük oğlum birinci sınıfta onun dersleri falan .... artık gaz ve bebeklerle uğraşmaktan ibaret bir hayatım var diye kendi kendime kurup duruyordum.
Sonra dur bir yaa dedim toparlan artık , güçlü olmak zorundasın dedim , rahatlatmaya çalıştım kendimi. Benim küçüğümde üç yaşına girecek üç ay sonra ...
Bakalım Allah yardımcımız olsun , hepimizin inşallah.
Ara ara boşluğa düştükçe yokluyor yine benide olumsuz düşünceler ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…