- 25 Ocak 2021
- 31
- 10
- 6
- 25
- Konu Sahibi Pembishanim
-
Hayırlı olsun oncelikleEki Görüntüle 3050961 kızlar bu testi bugün yaptm. Cumartesi günüdaha silik çıkmıştı. Ve Cumartesi kan sonucum 84 du doktor iki gün sonra bi daha gel dedi bugün gittim 185 çıktı. Sizce değerlerim nasıl gidiyp. Bu durumu yaşayan varmi. Kese henüz yok. Ama rahim duvarın kalinlasmis dedi. Sizce normal gebelikmi yoksa dış gebelikmi
Bence iyi git gide yükselmesi gerek zaten bir kaç gün daha takip edin yükselişi kese şuan olmaz zaten 3 bin üzeri görünür hayırlı olsunEki Görüntüle 3050961 kızlar bu testi bugün yaptm. Cumartesi günüdaha silik çıkmıştı. Ve Cumartesi kan sonucum 84 du doktor iki gün sonra bi daha gel dedi bugün gittim 185 çıktı. Sizce değerlerim nasıl gidiyp. Bu durumu yaşayan varmi. Kese henüz yok. Ama rahim duvarın kalinlasmis dedi. Sizce normal gebelikmi yoksa dış gebelikmi
İlk ultrasonda herseyi daha detaylı öğrenirsn canm doktor bilgi verirBence iyi git gide yükselmesi gerek zaten bir kaç gün daha takip edin yükselişi kese şuan olmaz zaten 3 bin üzeri görünür hayırlı olsun
Kimyasal gebelikte değildir demiBence iyi git gide yükselmesi gerek zaten bir kaç gün daha takip edin yükselişi kese şuan olmaz zaten 3 bin üzeri görünür hayırlı olsun
Kimyasal gebelik değer fazla yükselmez veya düşer canımKimyasal gebelikte değildir demi
Benim değerim çok düşük değil galibaKimyasal gebelik değer fazla yükselmez veya düşer canım
Insllah güzel güzel yükselir değerlerin sağlıkla ilerler kötü düşünmeKimyasal gebelik değer fazla yükselmez veya düşer canım
Takip et canım 2 3 gün sonra tekrar kan ver bakBenim değerim çok düşük değil galiba
İnşallah. Bi de ilk gebeliğim hem heyecan var hem tedirginlikInsllah güzel güzel yükselir değerlerin sağlıkla ilerler kötü düşünme
Çarşamba Bi daha gidicem inşallah yukselirTakip et canım 2 3 gün sonra tekrar kan ver bak
Amin inşallahInsllah güzel güzel yükselir değerlerin sağlıkla ilerler kötü düşünme
Seni çok iyi anlıyorum şuan inanki bende hamileydm 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettimİnşallah. Bi de ilk gebeliğim hem heyecan var hem tedirginlik
Bnimde ilk gebeliğimdiSeni çok iyi anlıyorum şuan inanki bende hamileydm 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim1 buçuk ay oldu değişik bir duygu insan en ufak bseyde tedirgin oluyor
Allah yardımcın olsunSeni çok iyi anlıyorum şuan inanki bende hamileydm 3 buçuk aylık bebeğimi kaybettim1 buçuk ay oldu değişik bir duygu insan en ufak bseyde tedirgin oluyor
Sağol canım benim Rabbim senin yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin çok acı bir duyguymuş kaybetmekAllah yardımcın olsunben daha ufacikken bile kaybetmekten korkuyorum senin üzüntünu anlayabiliyorum.
Öyle düşünme. Evet kötü Bi durum ama Allah böyle uygun görmüşSağol canım benim Rabbim senin yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin çok acı bir duyguymuş kaybetmeknasip işte olmadı
Hersey yolundayken bir anda gitti meleğimSağol canım benim Rabbim senin yavrunu sağ salim kucağına almayi nasip etsin çok acı bir duyguymuş kaybetmeknasip işte olmadı
Tabiki de öyle asla isyan etmiyorumÖyle düşünme. Evet kötü Bi durum ama Allah böyle uygun görmüşbu şekilde teselli et kendini. Allah büyüktür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?