Arkadaşlar merhabaaa,,
ben 9 haftalık gebeyim,
3gün oldu iş başı yapalı yeni şehir yeni yaşam ayak uydurmaya hayatımı idam ettirmeye çalışıyorum burada iş ımkanlarııı tecrubenız ıyıde olsaa sıze verılenn deger belırlı duzeydedır boyunuz ne kısar ne uzar bendeee arastırmalarım sonucunnda konumuma en uygun ısı buldum ve suan calısıyorym ısımden memnunum ozel sektordeyım ben arkadaslar sorunum su önerılerınızı bekledıgım konu gebelıgım boyunca doktor gozetımınde olmam gerektıgını aylık muaynelere gıtmem gerektıgını bılıyorum sızlerınde bıldıgıı gıbı soruma gelınce ısımde ızın konusunda cok hassaslarmıs ve ızıne olumlu bakmıyorlarmıs benım kafam cok karısık bu ızın sorunlarını nasıl asacagım yada bebegımın saglıgı muaynelerım daha onemlıı ızın sorununu asamassam ısıme sonmu vermelıyımm sımdı soylede bır durum var ıs yerı gebe oldugumu bılmıyor sormadılar bende soylemedım ama suan onların tarafındanda deeneme surecındeyım deneme surecım cok olumlu gebe oldugmu ogrenırlerse ızın konusu cok olacagı ıcın benımle calısmak ıstemeyebılırlermıs ben bu surecte neyapmalıyım ısten ayrılmalımıyım yoksa durumu ıdare edıp onemlı olan ıkılı tarama tsetııı vs gıbı onemlı muaynelere gıdıp otekı zamanlardada gıtmemelımıym lutfen tecrubelı olanlarınız bana yol gosterın esıme kalırsa bebegımz daha onemlı gerekırse cık ve saglıgınızı ıhmal etme dıyor benım kafam cok karıısık aceleyle hızlı ve karmasık ıfade etmıs olabılırım durumumu lutfen kusura bakmayın olurmu:44: