Gebeliğim ve izin meselesi

AysEkrem

İnsanlığın mayası sevgi ve merhamettir
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
685
42
298
36

Arkadaşlar merhabaaa,,

ben 9 haftalık gebeyim,

3gün oldu iş başı yapalı yeni şehir yeni yaşam ayak uydurmaya hayatımı idam ettirmeye çalışıyorum burada iş ımkanlarııı tecrubenız ıyıde olsaa sıze verılenn deger belırlı duzeydedır boyunuz ne kısar ne uzar bendeee arastırmalarım sonucunnda konumuma en uygun ısı buldum ve suan calısıyorym ısımden memnunum ozel sektordeyım ben arkadaslar sorunum su önerılerınızı bekledıgım konu gebelıgım boyunca doktor gozetımınde olmam gerektıgını aylık muaynelere gıtmem gerektıgını bılıyorum sızlerınde bıldıgıı gıbı soruma gelınce ısımde ızın konusunda cok hassaslarmıs ve ızıne olumlu bakmıyorlarmıs benım kafam cok karısık bu ızın sorunlarını nasıl asacagım yada bebegımın saglıgı muaynelerım daha onemlıı ızın sorununu asamassam ısıme sonmu vermelıyımm sımdı soylede bır durum var ıs yerı gebe oldugumu bılmıyor sormadılar bende soylemedım ama suan onların tarafındanda deeneme surecındeyım deneme surecım cok olumlu gebe oldugmu ogrenırlerse ızın konusu cok olacagı ıcın benımle calısmak ıstemeyebılırlermıs ben bu surecte neyapmalıyım ısten ayrılmalımıyım yoksa durumu ıdare edıp onemlı olan ıkılı tarama tsetııı vs gıbı onemlı muaynelere gıdıp otekı zamanlardada gıtmemelımıym lutfen tecrubelı olanlarınız bana yol gosterın esıme kalırsa bebegımz daha onemlı gerekırse cık ve saglıgınızı ıhmal etme dıyor benım kafam cok karıısık aceleyle hızlı ve karmasık ıfade etmıs olabılırım durumumu lutfen kusura bakmayın olurmu:44:

başka bir sağlık sorunun olsa idare edip gizleyebilirsin ama hamile olduğun er yada geç anlaşılmıcak mı . hadi kontrolleri azalttın diyelim doğum iznini nasıl hallediceksin eğer gebeliğin ya da bebeğin sorun olucaksa bence şimdiden iş yeri idaresiyle görüşmelisin sonuçta onlar da haklı bir yerde kalıcı eleman istiyor olabilirler verimli çalışma açısından. belki de en önemlisi bebeğin için bırakmalısın işini doğumdan sonra tekrar devam edersin çalışmaya 1 yıl çok uzun bir zaman değil ki bak eşinde destekçinmiş lütfen kendini ve bebişinin sağlığını düşün . allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

pazar gunlerı ızınlııyımm

dogum ıznı sonrası kurtarcak bı bute degıl malesesf oyuzden bebegım olunca ona bakıcam cok daha ıyı bı ıs bulana kadar ama sımdı ıhtıyactan calısmakda ıstıyorum ben dusunmustum son zamanlara kadar calısım-p sonra ayrılmak aama sartlar elverırmı kı suan durum cok karısık bende ıszden destek ıstedım buyuzden en azından 6 7 ay calıssam butcemıze kar dır dıye dusundugum ıcın ıstıyorum amaa beebegın saglıgı tabıkı cok onemlı yanı ben bukadar hassas dusunmekte hatamı yapıyorum fıkırlerınız nasıl ve nasıl yollar gostereceksınızonu merak ettım

Belki özellerde pazar günleri de muayene olabilirsin..Ama acil bir durum olsa ne yapacaksın Allah esirgesin..

doktorum hafta ıcı ve cumartesı pazar acık degıl ama sanırım ıyce kafam karman corman oldu ıdare etmeye calısıyım dıyordum amaa sanırım olmayacak arkadaslar galıbaa bebegım ıcın ve etık olmak adınaa son verıcem sanırım :( of tıkandım

Back
X