Gebeliğimin 30. haftası-yeni başlayan halsizlik ve uyku hali...

sellwe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2012
8
1
36
İstanbul
Merhaba,
30. haftamın içindeyim ama 1 haftadır halsizlik ve uyku hali başladı. Bıraksanız bütün gün uyuyacağım. Doktorumla konuştum normal olmadığını söyledi, ben vitamin kullanmıyordum, kansızlık nedeniyel kan ilacı ve calcium takviyesi alıyordum. Bugün vitamin kullanmaya başladım. Vitaminsizlik halsizlik yapar mı? Aynı durumda olanlar var mı? Uyku ve halsizlik halinden nefret ediyorum. Gezmeyi seviyorum. Evde bu halde olmak üzücü bir durum :( Bir de gece uykusuzluğum var ama sanırım bu normal birşey... Aynı durumda olan kızlar bilgilendirin lütfen...
Teşekkürler...

Merhaba,
30. haftamın içindeyim ama 1 haftadır halsizlik ve uyku hali başladı. Bıraksanız bütün gün uyuyacağım. Doktorumla konuştum normal olmadığını söyledi, ben vitamin kullanmıyordum, kansızlık nedeniyel kan ilacı ve calcium takviyesi alıyordum. Bugün vitamin kullanmaya başladım. Vitaminsizlik halsizlik yapar mı? Aynı durumda olanlar var mı? Uyku ve halsizlik halinden nefret ediyorum. Gezmeyi seviyorum. Evde bu halde olmak üzücü bir durum :( Bir de gece uykusuzluğum var ama sanırım bu normal birşey... Aynı durumda olan kızlar bilgilendirin lütfen...
Teşekkürler...

bende 32.haftamdayım son bi haftadır bendede aynı şikayetler var ilk zamanlardaki gibi koltukta uyuklamaya başladım hatta.ben hamileleiğimin başından beri vitamin kullanıorum onunla alakalı olduğunu hiç sanmıorum bide çalışıorum iş yerinde bile öğleden sonra uyku bastırıyor:) neyseki hamile kontenjanından iş yerinde bana hiç yüklenmiolarda keyfime bakıorum:)

bende 32.haftamdayım son bi haftadır bendede aynı şikayetler var ilk zamanlardaki gibi koltukta uyuklamaya başladım hatta.ben hamileleiğimin başından beri vitamin kullanıorum onunla alakalı olduğunu hiç sanmıorum bide çalışıorum iş yerinde bile öğleden sonra uyku bastırıyor:) neyseki hamile kontenjanından iş yerinde bana hiç yüklenmiolarda keyfime bakıorum:)

çalışırken halsiz olmak daha zor olmalı...şanslısın rahatmışsın... ama yinede rahatsız edici bir durum halsiz ve uyku halinde olmak.. çözümü ne acaba? Ya da haftalar ilerledikçe bu bizde artacak bir durum mu :( istanbul da günlerdir beklediğim anne bebek çocuk fuarı var ona gidicem ama halsizliğimden gidemiyorum, yine evdeyim :( umarım en kısa zamanda bu üstümüzden kalkar da daha rahat oluruz...

Arkadaşlar aynı durum bende de var.Bende 32. haftaya başlıycam son 1 haftadır acayip yorgun hissediyorum.Ben sabahları erken uyanmama bağlıyorum.Çalışıyorum 6 gibi kalkıyorum.Bide kan değerlerine baktırıp kansızlık var mı diye düşünüyorum çünkü oda çok halsizlik yaparmış bakalım artık.

Arkadaşlar aynı durum bende de var.Bende 32. haftaya başlıycam son 1 haftadır acayip yorgun hissediyorum.Ben sabahları erken uyanmama bağlıyorum.Çalışıyorum 6 gibi kalkıyorum.Bide kan değerlerine baktırıp kansızlık var mı diye düşünüyorum çünkü oda çok halsizlik yaparmış bakalım artık.

Evet kansızlık bende var ama doktorumun verdiği kan ilacını kullanıorum. Yine de 1 haftadır halsizlik başladı. Evdeyim ama erken kalkıyorum 7:30'da ayaktayım, gece uykum da fazla yok gebelik süresince...Uyku dışında kollar ve bacaklarda halsizlik var, siz de de kol ve bacak bölgesinde yoğun mu? Calcium desteği mi yetmemeye başladı acaba, doktora ilk gittiğimde sorucam bunları da. Bilgileri paylaşırım sizinle de... Tel. de sorduğumda bu haftalarda halsizliğin normal olmadığını söylemişti, vitamin desteği verdi, uyku halimi biraz aldı vitamin ama kol ve bacak ağrılarım var, kilom da çok yok ama bilemiyorum. Rahatsız edici bir durum yinede.. Canları sağolsun, ne yapalım öyle ya da böyle dayanıcaz. Sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah :)

bir haftadr agır uykulara dalıyorum geceleri hariç tabi bu daha ne kadar devam edecek ve sebebi nedr kalsiyum ve demiri düzenli kullanmıyorum acaba onlar mı etkiliyor benmle aynı sorunu yasayan var mı eşim hiç kımıldamadan saatlerce uyudugumu söyledi adam yasadığmdan şüphe eder olmus nefesimi takip etmeye baslamıs..ne iş hayatım kaldı ne de ev hayatm tek istedğim uyumak uyumak uyumak :mad:

Back
X