Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeligin 22.haftasinda siddetli ani kasik agrisi yardim lutfen
Kizlar 22 haftalik hamileyim 4gundur gunde bi iki kere nefesimi kesen ani siddetli kasik agrim oluyor 10saniye gibi surup geciyodu sabah doktora gttm normal dedi ama az once daha siddetli oldu ve uzun surdu 5dk kadar siz boyle bi durum yasadiniz mi
Kizlar 22 haftalik hamileyim 4gundur gunde bi iki kere nefesimi kesen ani siddetli kasik agrim oluyor 10saniye gibi surup geciyodu sabah doktora gttm normal dedi ama az once daha siddetli oldu ve uzun surdu 5dk kadar siz boyle bi durum yasadiniz mi
Merhaba. Gaz filan sanciniz olabilir mi? Ben suan 20. Haftamdayim. Rahmin genislemesine bagli olarak ilk baslardan beri kasiklarimda sanci gibi agrilarim hep olmakta. Hos ikiz gebelik benimki ama. Bazen tuvaletten kalkarken iki buklum kaliyorum kasigima giren ani sancidan dolayi. Biraz bekleyince ve dogru nefes ile geciyor. Gaz olabilir mi dedim cunku iki kere de gaz sancisi yasadim. Birinde 2 saat boyunca agladim desem yeridir. Tek tarafli kasigimda acaip bir sancim oldu. Masajlarla gecti. Ikincisinde yemek hazirlarken giren sanciyla 15 dakika uzandim da ancak hafifledi. Kanama vs baska bir sikintim olmadigindan panik yapmiyorum. Tedbirli olmakta fayda var tabi ama kasik sancilari normal diye biliyorum. Cok gecmis olsun Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Aynı şey ilk hamileligimde olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı.kasığımdan karnıma doğru giren bir ağrı nefesimi kesiyordu resmen.Erken dogum yapıyorum diye hastaneye gidene dek ağlamıştım.