Gebeliğin 3. haftası kasık ağrısı olur mu ?

flowerssss

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
8
1
611
Arkadaşlar hepinize merhaba. Benim sorunum şu. Adetime 10 gün var. Dolayısıyla eğer hamile isem 3. haftam felan olması lazım. 2 gündür kasıklarımda ağrı yanma var. Bazen bacağıma bazende vajinanın yan taraflarına vuruyor ağrı. karnımın altında bir baskı var. Bişi beni ordan sıkıştırıyomuş gibi hissediyorum. Diyelimki hamileyim. Korunmadım da bebek düşünüyorum çünkü. Peki 3. haftalık iken bu belirtiler hissedilebilir mi ? Bir bilginiz var mı kızlar :KK43:((

Valla benim de aynı durum oldu. Adet olacakmisim gibi hem karnım hem belim ağrıdı. Şu an bat 7. Test yapsam çıkar mi bilmiyorum. Ya psikolojkse diyorum. Allah hayirlisini nasip etsin.

Daha 7 gün var. Zaman geçmek bilmiyor. Kan testi yaptırayım diye düşündüm. Gereksiz pahalı buradaki hastanelerde. Bir de negatif çıkarsa boşu boşuna para vermiş olucam. Evde hassas testim var. Yarın sabah çıkar mı acaba?

İnternete araştırdıklarıma göre erkenden öğrenen çok insan var. Eğer döllenme olmuşsa 7 gün de olsa görürsün herhalde . Bazen görmeyenlerde var tabi. Kan testi için erken cnm. hamileysen senin tam 3. haftan bitmiş 4 e girmişsin. belki hassas test diyosun onda çıkabilir.

10 gün var benim daha ama bu kadar kasık ağrısı niye onu anlamadım. :( beklicez bakalım. Allah gönlümüze göre versin.

Back
X