Gebeliğin 35. Haftası !!

girlpapisko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
73
2
98
Ankara
Herkese merhaba :) tuttumu, tutmadı mı, hamilemiyim, değilmiyim stresinden sonra geldik hamileliğin 35. Haftasına... Bu haftalarda neler oluyor ? Yatış pozisyonu nasıl? Stres gerginlik var mı ? Heyecan başladımı? Hastane çantası için gerekli hazırlıklar yapıldı mi ?? Haydi buyurun sohbete

merhaba canım inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın... bu haftalarda harreketleri biraz azalabilir doğum yaklaştığı için içerisi dar gelmeye başlıyo. yatış pozisyonu için yan yatabilirsin karnının altına yumuşak bir yastık koymak seni rahatlatır.

35 geri de kaldı 36+1 olduk...
uyku problemi hat safhada en büyük sorunum bu ve karın ağrısı
nst ler temiz çıkıyor ama ben artık strese mi girdim nedir hep karnım ağrıyor
sıcak basıyor uyuyamıyorum bazen canım yanıyor tekmelerden
ama ben çoooooooooooooook mutluyum
inşallah bebişim sağsağlim gelsin ben katlanıyorum

Canm maşallah.. Sağlıkla almak nasip olsun İnş . Banada sıcak basıyor çok fazla. Rabbim hayırlısı ile kurtarsın inş

üç tarafım yastıklarla çevrili bir şekilde uyuyorum . birisi belimin boşluğuna,birisi bacaklarımın arasına biriside karnımın altına.tabii hep aynı pozisyonda yatmak mümkün olmadığı için geceleri yastıklarla bir sağa bir sola nasıl dönüp durduğumu hayal edin.uyku haram.sabah her yerim şişmiş bir şekilde uyanıyorum.ama bebeğimi hayal edip,onun sağlıkla kucağıma geleceği günleri düşününce çekilen tüm sıkıntılar gözümde küçülüyor.Rabbim tüm annelere hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.Hepimiz bebeklerimizi sağlıkla,huzurla,mutlulukla kucağımıza alırız inşallah.

Ben gece çişe kalkmaktan uyuyamazdım artık:)
Kafası mesaneme iyice baskı yapardı.
Kasılmalar da cabası.
Bacaklarımın arası yastık pazarı olurdu:)
Hareketleri az ama sert olurdu bebişimin. Bir de huzursuz bacak sendromu vardı bende offf of
Uykuya hasrettim koca hamilelikte valla

Ya bende uyuyamiyorum geceleri yastiklada yatamiyorum yan yattigimda asagi tarafina karnimin ole bi vuruyoki sıkıştıriyormuyum acaba diyorum sizdede olemi oluyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı şeyler oluyor canım.benim minik kelebeğim de ne tarafıma yatsam oraya doğru geliyor ve başlıyor kımıldamaya sürekli acaba rahatsız mı oluyor diye düşünmeden edemiyorum.ama zarar görmeleri bu kadar basit değildir diyerek yatıştırıyorum kendimi. inşallah bişey olmaz civcivlerimize.Allah'a emanetler.

Ne güzel az kalmış sizlere daha 28 haftalik olacaz, bizede nasip. ..bende sola yatınca kedi var sanki içerde vuruyor kuzum..rahatsiz mi bilmiyorum inşallah size hayırlı doğumlar..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

bende gece 3 kere çiş nöbetine kalkıyorum.sonra işyeride gündüzleri uyukluyorum.hep sola yatıyorum öğle daha çok
rahat ediyorum.birde şu mide yanması olmasa çok rahat edicem yemek yiyemez oldum.ama minik kızım için herşeye
katlanıyorum.anne olmak böyle bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…