Gebeliğin 5.haftasında TSH(tiroid) 3.21 çıktı..

Tiroitim 4 civarindayken hep dusuk yaptim doktorlarin yanlis yonlendirmesi yuzunden ilac kullanmadim son gebeligimde akillandim tiroitimi kendim kontrol ettim ve diger gebeliklerde kalp atisi olmamasina ragmen bu gebeligimde kalp atisi duyulmustu bence endokrinolojiye gidin

Tiroitim 4 civarindayken hep dusuk yaptim doktorlarin yanlis yonlendirmesi yuzunden ilac kullanmadim son gebeligimde akillandim tiroitimi kendim kontrol ettim ve diger gebeliklerde kalp atisi olmamasina ragmen bu gebeligimde kalp atisi duyulmustu bence endokrinolojiye gidin

Öncesinde tiroid var mıydı sizde. Yoksa sadece hamileliğinizde mi yükseliyor.

Benim de 3.30 çıktı 4. Haftamda doktor ilaca başlayalım dedi bir sonraki kontrolde ilaca başlayacağım sanırım inşallah bişey olmaz o zamana kadar biraz korktum

Benim de 4 cıktı. Zaten tiroit hastasıydım 50 mg ilac kullaniyodum. Sonucu daha doktora gosterme fırsatm olmadı ama kendi kendime 75 liğe cıkardım bile. Yarın doktora gostericem sonucları

Benim kan sonucumda altta böyle yazıyordu:)

bunu görünce içim rahatladı gercekten bende gebeliğin 6. haftasından beri ilaç kullanmama rağmen degerlerim her ay yükseliyo 25 mgla basladım 100 mg cıktım ama hala 3ün altını göremiyorum 2 doktora gidiyorum biri t3 t 4 le bakıldıgında normal diyo diğeri felaket tellahı gibi kime inancağımı bilmiyorum.

Back
X