Gebeligin 6. Haftasinda lekelenme ve sanci

Yurtdisindayim burdaki doktorlar dusen bebegi tutmaktan yana olmuyirlar pek hani dusuyosa sagliksizdir gibisinden. Onun icin progestan kolay kolay vermiyoar

Yurtdisindayim burdaki doktorlar dusen bebegi tutmaktan yana olmuyirlar pek hani dusuyosa sagliksizdir gibisinden. Onun icin progestan kolay kolay vermiyoar
Anladım canım,Allah hayırlısını versin diyeyim,bendede pembe akıntı olmuştu,pembe ve kahve akıntı normal olabilir derler,kırmızı olmadıktan sonra korkma

Kizlar ptesi gunu 317ydi ya carsamba 580 cikmis. Doktor kan sonucu fena degil ama bidaha alalim dedi. Bugun bidaha aldilar ve yrina alttan ultrasonla bakacaklar tekrar ptesi gunu gormemisletdi diye dis gebelikten cok korktular. Insallah yrin gorunur. Hormon nasil guzel artmismi sizce

Bence güzel artmış canım 1buçuk yada 2 katı olması gerekiyor zaten seninde tam istenilen gibi.. bence sen bu ay 2 kere yumurtladın bazen olabiliyormuş öyle.. 2.yumurtlamanda oluştu gebelik

Belkide Yada olusan yumurta gec catladi bilemiyorum. Simdiki merakimiz kese gorunmuyo daha. Kucuk bi karanlik bosluk olusmustu minicik. Doktor belki burasidir dedi belki kucuk diye gorunmuyodur dedi. Ama dis gebelikten korktugu icin sali gunu cagrdi yine. Bakalim ne olacak

Çok stres yapma lütfen.. Onun yiyecek lokması varsa benim gibi 9 ay kanamalı geçirsen de sağsalim doğar Allah izin versin yeterki

Merhaba, adet tarihimde başlayan lekelenme 5 gündür , her gün iki uç damla olacak şekilde kahverengi geliyor. (4+6'yım sanıyorum) Ben de yurtdışındayım ve 22 aylık bebeğim olduğu için ancak yarın doktora görünebileceğim. İlk gebeliğimden kalma progestan hapım bile var yanımda ama doktora görünmeden, danışmadan içmem tabii ki. Yaşım da hayli geçkin olduğu için endişelenmemek elimde değil. Benim korkum da dış gebelik... Herkesin güzel , ferahlı haberlerini almak dileğiyle...

Kizlar cuma 960ti en son. Bugun son adet tarihime gore 6+3um ama bhcg degerlerime bakilirsa sanki gec dollenms gibi duruyor. Bugun doktor keseden cok emin olamadi. Ctesi bi kararti gormustu o gordugu sey buyumustu hatta resim de bu. Kesemi degilmi anlamadik. Sizce bu kesemi. Ctesiye tekrar cagirdi ultrasona. Alttan bakiyor zaten. Internet arastrmalarima gore 4-5 haftayken ilk defa gorunen keselere benziyo. Bilemiyorum kismette ne varsa artik Doktor dis gebeliktende supeleniyo tam goremedigi icin. Umarim ctesiye goruruz daha net bi sekilde

Eklentiler

• 3498C693-6597-4D2A-A1B5-8D1225BFE2E3.webp
    41,1 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba, bugün 5+2 yim. SAT 1 Temmuz ile. Benim bu pazartesi yani önceki gün çek
Merhaba, ekte pazartesi günü çekilen 4+9 luk ultrasound fotoğrafım var. Sizinki de kese bence. Tıbbi hiçbir yorum ve öneride bulunmamaya genel olarak çok dikkat etmekle birlikte bugünlerde stres, kaygı ve evham hissi geldikçe bu mucizeyi ve sağlıklı olduğunu düşünmenizi naçizane tavsiye ederim. Benim de sızıntı şeklinde lekelenmelerim oluyor şu anda. Niye belli değil. Fakat bence 40 yasında olduğum için :) ilk gebeliğim 38 yaşında. 22 aylık oğlum var. İnşallah rahat bir hamilelik geçirir, sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Eklentiler

• IMG_20190807_172920.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 44
Lekelenmeniz cok buyuk kanamaya donusmezse ve sanciniz yoksa cok korkmayim diyolar genelde. Doktorunuz onun icin biseler onerdimi
Bide gercekten benm fotografima benziyo biraz belki de kucuk daha gec dollendi gec yerlesti yavrum ondan gec belirdi ve kucuk daha kesem

Lekelenme çok
Evet, büyük ihtimalle :) İçinizi rahat tutun. Benim damla damla oluyor lekelenmelerim. Dün gece âdet sancısı gibi bir sancı uykumdan uyandırdı. Bugün hastanede kan alınırken söylemeyi unuttum. Bakılmadı. Bugünki kanda beta HCG değeri 11695 çıktı. Umarım hepimiz için herşey yolundadır

Evet insallah bhcg degeriniz cok guzelmis. Gebeligi boyunca lekelenme kanama yasayan arkadaslarimiz var endiselenmemeye calisin yinede keseniz de guzel gorunuyor. Sizin bidahaki randevunuz ne zaman

Evet insallah bhcg degeriniz cok guzelmis. Gebeligi boyunca lekelenme kanama yasayan arkadaslarimiz var endiselenmemeye calisin yinede keseniz de guzel gorunuyor. Sizin bidahaki randevunuz ne zaman
İlk gebeliğimde 20'li aylarda lekelenme başlamıştı, Türkiye'de çok iyi bir doktorum var progestan başlayıp yakın takibe almıştı.Böyle ilk haftalarda yaşamadığım birşey. Eğer dün geceki sancı yine olursa yarın gideceğim muayeneye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…