Gebeligin 6. Haftasinda lekelenme ve sanci

Evet turkiyede progesteron veriyolar hemen. Burda diyolar duscekse duser yani sagliksiz gebeliktir gozuyle bakiyolarHalbuki hic alakasi yok benmde turkiyede kac yakinim kullanip dusuk yapmaktan kurtuldu tosun gibi cocuklari oldu Turkiyenin doktorlari gibisi yok vallahi.

Cnm o gördüğün kese ztn
Doktor bunu nasıl çözememiş çok ilginç. Betahcg normal seyrediyor bnm seninkinden dah düşüktü bukdr panik yapmadik. Doktorumda hic yaptrmadi. Hatta bnm kese 5. Haftada yok denecek kdr küçüktü. Geç döllenmedendir. Beninde oyleydi cunku. Seninde lekelenmen dışında her sey normal gözükyo bukadr telas yapma senin strestten uzak olman lazm. Agir is sakın yapma ayaklarin yukari dik ole yat surekli 3ayı boyle geçirceksin mecburen. Bol bol ceviz badem kuru üzüm ye. Bak bebisin nasil gelisiyir

Bu cumartesiki randevumdan sonra degstrcem hastanemi zaten. Saol vallahi icim rahatladi biraz. Ama 4 gunde biraz daha fazla artmasi gerekemzmiydi. Kafam takildi ona ya Senin degerlerin nasildi gunden gune artisi

Bildiğin duruyor kese orda. Ne biçim doktor ya.. Hiçbişeyden emin olamıyor, keseyi göremiyor.
Türkiye’de barındırmazlar öylesini. Bizim doktorlarımız zehir valla.. İnşallah kesenin dolu olduğunu da görürsünüz. Sevgiler.

Kasik agrisi sanci cok normal. Bende adet agrisi gibi cekiyorm bel agrisi bas donmesi. Icinz rahat olsn moral onemli kesnlkle agir kaldrmak yok. Bide dakkada bi test yapmayin moralinizi bozmayin ben bikere baktm benimde dusuktu ama doktorm cok normal yeni tutunuyo dedi. Bende 1000 ckti hcg. Dahada baktrmadm. Surekli baktrmayn caninizi sikmayin.suan çorek otu kadar bebeginiz okadr kucuk olmasi normal degerlerin dedi doktor. Hic takmayin. Is yapmayin ayaginiz yukarda yatin surekli. Ceviz badem surekli tuketin

Ah be cancazım, 11 kg 22 aylık bebeğim var, kucağımdan inmiyor bu aralar Hepimize kolaylıkla olsun inşallah

Progestan ignesi kendi imkanlarinla vurabilirsen iyi olur en kotu progestan ic

Ilk üç ay düşük riskim ve kanamam vardı sürekli yattım 3 ay boyunca ve iğne oldum düşük önleyici ve çok şükür sağlıkla dünyaya geldi kuzumilaçlardan daha önemlisi dinlenmek sürekli istirahat etmeniz gerekiyor çalışıyorsanız rapor alın ve dinlenin

Canim bende yurtdisinda yasiyorum . Hamile oldugumu ogrendikten sonra kanamam oldu ama bayagi kanama oldu doktora gittim dusuyor olabilir dedi ve umursamadi pek sanki. Kese vardi sadece kalp atisi yoktu. Hafta sonu asiri kanama olunca acile gittim acildeki doktorda bebekte sikinti olmadigini ve parca dusmedikce doktora gitmememi soyledi. Dusecek olan bebek zaten duser yapacak birsey olmaz sagliksiz bebek duser dedi hicbir mudehale olmadi. Kanamam oldu gecti kahverengi lekelenmem oldu 3 aydan sonra hepsi kesildi suan iyiyim hamdolsun. Insallah seninde hersey yolunda gider

Kizlar sali gununden bugune 1970ten 3200e yukselmis bhcgm. Ve bugun son adet tarihime gore 7. Haftam bitti. Doktor o gecen gordugu keseye benzettigi seyin tam buyumedigini 3mmden 5mmye ciktgini kese olup olmadgndan emin olmadigini soyledi. Dis gebelik supesi yuksek suan. Ptesi sabahina randevu verdi eger yine rahim icinde goremezse dis gebelik kararima varip sonlandiracak sag tarafimda biraz agri var. eger dis gebelikse umarim kolay atlatirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…