- 21 Haziran 2019
- 199
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi Moonlightsky
-
Normal birşey gibi geldi bana.Az once birden usudum ceketimi giydim korktum acaba hormonlarimmi dususe gecti diyecokmu evhamliyim acaba
Evet gayet normal. Keseyi gormussunz hayirli olsun bebisinizBenim 5 haftalık bugün keseyi gördük.beyaz akinti geliyor ve kasiklarimda biraz sancı oluyor gibi sanki.bu normal midir
Ah be cancazım, 11 kg 22 aylık bebeğim var, kucağımdan inmiyor bu aralarKasik agrisi sanci cok normal. Bende adet agrisi gibi cekiyorm bel agrisi bas donmesi. Icinz rahat olsn moral onemli kesnlkle agir kaldrmak yok. Bide dakkada bi test yapmayin moralinizi bozmayin ben bikere baktm benimde dusuktu ama doktorm cok normal yeni tutunuyo dedi. Bende 1000 ckti hcg. Dahada baktrmadm. Surekli baktrmayn caninizi sikmayin.suan çorek otu kadar bebeginiz okadr kucuk olmasi normal degerlerin dedi doktor. Hic takmayin. Is yapmayin ayaginiz yukarda yatin surekli. Ceviz badem surekli tuketin
Progestan ignesi kendi imkanlarinla vurabilirsen iyi olur en kotu progestan icMerhaba arkadaslar ayin 22sinde adet olmam gerekiyordu bi haftaya yakin geciktginde 3 tane test yaptim. Clearblue dijital testten yani kac haftalik oldugunuda gosteren. Pregnant2-3 week yaziyordu. Dun aksam lekelenme oldu acile gittik. Bugune jinelolog muayenesi verdiler. Doktor alttan ultrasonla bakti fakat bise goremedi. 5+2 olmasi lazimdi bugun. Dun ve bugun sag yumurtaligim baya sancilandi bide lekelenme devam etti. Doktor zaten kanamayi onlemek icin hic bisey vermedi tavsiye bile. Yurtdisindayim cunku saglik sistemi gercekten kotu
Kan aldilar bidaha bakmak icin belki kucuk diye gorunmemistir dedi.
Suan sancim azaldi bitti nerdeyse. Lekelenme devam ediyor. Aranizda 6. Haftasinda bunlari yasayn sonrasinda gebeligi normal devam eden varmi. Yoksa mutlaka dusukle mi sonuclaniyor
Ilk üç ay düşük riskim ve kanamam vardı sürekli yattım 3 ay boyunca ve iğne oldum düşük önleyici ve çok şükür sağlıkla dünyaya geldi kuzumMerhaba arkadaslar ayin 22sinde adet olmam gerekiyordu bi haftaya yakin geciktginde 3 tane test yaptim. Clearblue dijital testten yani kac haftalik oldugunuda gosteren. Pregnant2-3 week yaziyordu. Dun aksam lekelenme oldu acile gittik. Bugune jinelolog muayenesi verdiler. Doktor alttan ultrasonla bakti fakat bise goremedi. 5+2 olmasi lazimdi bugun. Dun ve bugun sag yumurtaligim baya sancilandi bide lekelenme devam etti. Doktor zaten kanamayi onlemek icin hic bisey vermedi tavsiye bile. Yurtdisindayim cunku saglik sistemi gercekten kotu
Suan sancim azaldi bitti nerdeyse. Lekelenme devam ediyor. Aranizda 6. Haftasinda bunlari yasayn sonrasinda gebeligi normal devam eden varmi. Yoksa mutlaka dusukle mi sonuclaniyor
Norma adet tarihiniz ne zamandiGec dollenme diyemiyorum cunku 24 gun once yumurtladigimi ovulasyon testinden biliyorum. Neden dusuk anlamadim
Canim bende yurtdisinda yasiyorum . Hamile oldugumu ogrendikten sonra kanamam oldu ama bayagi kanama oldu doktora gittim dusuyor olabilir dedi ve umursamadi pek sanki. Kese vardi sadece kalp atisi yoktu. Hafta sonu asiri kanama olunca acile gittim acildeki doktorda bebekte sikinti olmadigini ve parca dusmedikce doktora gitmememi soyledi. Dusecek olan bebek zaten duser yapacak birsey olmaz sagliksiz bebek duser dedi hicbir mudehale olmadi. Kanamam oldu gecti kahverengi lekelenmem oldu 3 aydan sonra hepsi kesildi suan iyiyim hamdolsun. Insallah seninde hersey yolunda giderMerhaba arkadaslar ayin 22sinde adet olmam gerekiyordu bi haftaya yakin geciktginde 3 tane test yaptim. Clearblue dijital testten yani kac haftalik oldugunuda gosteren. Pregnant2-3 week yaziyordu. Dun aksam lekelenme oldu acile gittik. Bugune jinelolog muayenesi verdiler. Doktor alttan ultrasonla bakti fakat bise goremedi. 5+2 olmasi lazimdi bugun. Dun ve bugun sag yumurtaligim baya sancilandi bide lekelenme devam etti. Doktor zaten kanamayi onlemek icin hic bisey vermedi tavsiye bile. Yurtdisindayim cunku saglik sistemi gercekten kotu
Rabbim kolayligini verir insallahAh be cancazım, 11 kg 22 aylık bebeğim var, kucağımdan inmiyor bu aralarHepimize kolaylıkla olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?