Hadi yaa balık da gebelikte tuketilmeli mutlaka diyorlar ama için almadiktan sonra ne faydası olacak canım teşekkür ederim cevabın için rabbim bebisini sana bağışlasin insallahbenm sadece balık çok sevdiğim halde nerdeyse hiç yemedim yememekte kararlıyımda onun o kokusu beni evden kaçırıyorrr
Evet caydan tiksinen çok oluyor sanırım duymuştum daha önce canım peki severmiydin çayı gebelikten önce sanırım en çok sevdiğin yiyecekten tiksinme durumu oluyor bazılarındaBenim çay...çay kelimesini duyunca direk kusuyordum..
Canım ben hem kırmızı etten hemde tavuk etinden tiksindim. Daha yeni yeni küçük bi parçada olsa yemeye çalışıyorum. Onun dışında zaten balık pek sevmezdim ama ilk aşerdiğim balık oldu ve fazlaca yemişim o gün bugündür bidahada koymadım ağzıma. Bi hafta kaşardan tiksiniyosam bi hafta beyaz peynirden, hsmileliğin bukadar farklı olduğunu sanmıyodum ama yaşayıp görüyoruzHadi yaa balık da gebelikte tuketilmeli mutlaka diyorlar ama için almadiktan sonra ne faydası olacak canım teşekkür ederim cevabın için rabbim bebisini sana bağışlasin insallah
Evet aram iyiydi çayla..şu an ara ara içiyorum..Evet caydan tiksinen çok oluyor sanırım duymuştum daha önce canım peki severmiydin çayı gebelikten önce sanırım en çok sevdiğin yiyecekten tiksinme durumu oluyor bazılarında
Canım ben hem kırmızı etten hemde tavuk etinden tiksindim. Daha yeni yeni küçük bi parçada olsa yemeye çalışıyorum. Onun dışında zaten balık pek sevmezdim ama ilk aşerdiğim balık oldu ve fazlaca yemişim o gün bugündür bidahada koymadım ağzıma. Bi hafta kaşardan tiksiniyosam bi hafta beyaz peynirden, hsmileliğin bukadar farklı olduğunu sanmıyodum ama yaşayıp görüyoruz[/QUOTE
Ay ne değişik ya bende merak ediyorum nasıl bi gebelik geciririm senin de tuhafmis canım sürekli değişim göstermiş aserdigin ve tiksindigin seyler
Et ve et ürünleri sanırım kokusu itibariyle en dayanilamayan besinler kategorisinde gebelikteKıymadan tiksindim :/ yemegi yaparken gayet ozenerek yaptim sonrasinda yiyemedim ilginc bi durum
Bende çok severim yaaa hamile olursam tiksinmem umarımEvet aram iyiydi çayla..şu an ara ara içiyorum..
Canım Rabbim istediğin zamanda tekrar nasip etsin sana inşallah tavukdan hamile kalmadan bile dönem dönem tiksinirim ben hamilelikte düşünemiyorumGecen sene nisan mayis ayinda hamilelik suphem vardi ve asiri spordan dolayi galiba dusuk oldu cunku hic yasamadigim seyleri yasadim ve hamile oldugumu hissettim spor yaparken fazla yuklendim galiba ayni gun kanama oldu bende ilk defa eşim burnuma kokuyor hissettim bu duyguyu hayatimda ilk defa hissettim annemdede oyle olurmus. Bide tavuktan nefret ediyordum
Amin canim uc aydir deniyoruz henuz gelen giden bisey yok rabbim hayirlisini nasip etsin inan hala tavuk cok nadir yiyorum sende o donemlerde uzak dur en iyisi evde yapmamya calisCanım Rabbim istediğin zamanda tekrar nasip etsin sana inşallah tavukdan hamile kalmadan bile dönem dönem tiksinirim ben hamilelikte düşünemiyorum
parfumeden makyaj koudan, çokolata hiiiiç sevmedım.ama fanta portakal elma baylıyodum
- Kızlar gebeliğin baslarinda nelerden tiksindiniz nelerin tadı tuhaf geldi ben hamile degilim ama merak ediyorum belirti olabilir belki diye
Evet canım normalde yediğin sevdiğin seyi yiyemiyosun görmek dahi istemiyosun.Et ve et ürünleri sanırım kokusu itibariyle en dayanilamayan besinler kategorisinde gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?