Gebeligin başında nelerden tiksindiniz

Kavurmadan tiksindim kendim yapmıştım piserken kokusu mahvetti hiç yiyemedim ve hala yiyemiyorum. Bir de çok enteresan ama çamaşır deterjanı kokusu çok kötü geliyordu en sonunda kokusuz deterjan aldım

Kavurmadan tiksindim kendim yapmıştım piserken kokusu mahvetti hiç yiyemedim ve hala yiyemiyorum. Bir de çok enteresan ama çamaşır deterjanı kokusu çok kötü geliyordu en sonunda kokusuz deterjan aldım
ahahah
Ben daha çok yeniyim henüz tiksinme yok da koku hassasiyetim aşırı
canlarım benim ya daha yenisiniz daha nelerden mideniz bulanacak ama deterjanı ilk kez duydum ahahaha

Benim aşırı salata yeme istegim olmustu. Gecenin ikisi üçü demez salata yerdim. Cay tiryakisi olmama ragmen şuan nefret etmeye basladim. Onun haricinde parfüm kokularina dayanamiyorum

Benim aşırı salata yeme istegim olmustu. Gecenin ikisi üçü demez salata yerdim. Cay tiryakisi olmama ragmen şuan nefret etmeye basladim. Onun haricinde parfüm kokularina dayanamiyorum
salata iyidir keşke bende öle bol bol yesem

Sarımsak. Sarımsaklı şeyler içinde de sucuk. Ilk zamanlar değil ama sanırım hormonlar yükseldikçe kokusuna bile dayanamaz oldum. Birinin yeyip yanıma yaklaşması en büyük eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…