bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptım mı diyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.
bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptımdiyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.
ben yazdıklarını zor çözüyorum kuzum yaa, biraz daha düzgün yaz okumaya çalışırken kafam karıştı.yardımcı olmak istedim ama çok fazla kısaltmalara girmişsin,tam anlayamadım bişi. bi sakin ol daa.gebelikte hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.
ben yazdıklarını zor çözüyorum kuzum yaa, biraz daha düzgün yaz okumaya çalışırken kafam karıştı.yardımcı olmak istedim ama çok fazla kısaltmalara girmişsin,tam anlayamadım bişi. bi sakin ol daa.gebelikte hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz.
bu konuyu 3 4 gün uzatr kavga edince kötü edioz evde kırılmadk sey kalmıo benm pisikolojm bozuluo tabi 1 senedr sükür olmuo kavgamız ama ne bilim artık onu umursamak istemiom nasıl basaracam bunuki
ne hali varsa görsün demek istiyorum ama işte ya birde dedigi gibi yanlış bişi yapmıosa diyorum
bence iki tarafta hatalı. Size açık bir cevap vermemesi onun hatası sizin baskı yapmanızda öyle tepkisine neden oluyor. Şimdi siz kıskanınca eğer bir halt karıştırıyorsa sanki yapmayacak mı yada ben yaptım mı diyecek? Karşınızdaki kişiyi hem cinsiniz gibi düşünmeyin. onu kıskandığınızı ve paylaşmak düşüncesini sizi ne kadar üzdüğünü gereksiz ve kendinizi mutsuz ettiğinizi direk söylerseniz iyi olur. güven meselesi olarak görmemesi değil de kaybetme korkusu oluştuğunu söyleyin egolarını besleyin biraz.
ben olsam napardım bilionmu anında boşardım evden şutlardım bunun bişiler yaptığı apaçık ortada kendini ne kasıp üzüyonki onun için eğer seninse döner zaten ay nekadar sinirlendim şimdi aldatan kadın olsun erkek olsun hiç tahammülüm yok
ya birde yapmıosa yapmaz benim esim derdim düne kadar ah bi fatura dökümü falan bulsam bende içim rahat silerim nasıl ona gelen giden msş okuyabilirim bilmiom
bayilik falan tc yle falan verirmi keske yaptından emin olsamda birde beni sucladıgı için onu utandırsam.ya nebilim ama bi insan nie silme dememe ragmen silipte yemin etmeden akrabalara atıom deyipte yemin et deyince evli bi arkadasm vardı deyip ona attım deyip sucu bana atıp uyur bugun geldi kahvaltıya konusmadı bnle sabahta öpmeden gitti işe ya bana dese canım atıom normal arkadasm yine bişi demicem ama birde silio yolladklarını gelde sinirlenme işte benimi kızdırıo anlamıom ama eve hep vakitli gelio ne bilim aldatsa gec gelir falan bilmiom ah bi kesin ögrenmenin yolu olsa
merhaba canım
kullandığı operatör nedir eşinin elinin altında internet var online şifresini al telefonundan gir online menuye her dakika her saniye kimi aramış kime mesaj atmış görebiliyorsun numaralar yazıyor zaten kaç dakika kaç saniye konuşmuş onlar bile var tarih saat olarak niye kafana takıntı yapıyosunki bu şekilde kendini yer bitirirsin
canım kendi tlf no mu yazım onunkini yazarsam ona msj gitmezmi şifre
merhaba canım
kullandığı operatör nedir eşinin elinin altında internet var online şifresini al telefonundan gir online menuye her dakika her saniye kimi aramış kime mesaj atmış görebiliyorsun numaralar yazıyor zaten kaç dakika kaç saniye konuşmuş onlar bile var tarih saat olarak niye kafana takıntı yapıyosunki bu şekilde kendini yer bitirirsin
Eşinizin telefonundan yapacaksınız tabi faturalı ise kontörlülerde olmuyor sanırım
eşin telefonun yanında olmaması lazım o banyodayken al şifre gelince hemen bakman lazım telefona hemen mesaj geliyor çünkü nete girdiğinizi yazıyor
lütfen bana bunu anlat ya esimin tlf nundanmı sifre alım kendi no m danmı onun no verirsem ona msj gider hersey daha kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?