Gebeligin de her ay adet kanaması gibi kanaması olan var mi

ose23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2012
233
89
53
Merhabalar ben şuanda 3 aylık gebeyim. Gebeliğim normal seyrinde devam ediyor. Rutin Adet dönemlerinde çok yoğun kanama olmasa da kırmızı kanamalarim oluyor.benim gibi böyle bu durumu yaşayan var mı?

Demek ki bu durumu sadece ben yasiyorum:( cevap verilmediğine göre.
Rutin adet donemlerine denk gelmesi tesaduftur belkide plesenta yerinden ayrilmis olabilir,bu da gebeligin dusukle sonuclanmasina sebep olabilir.doktorunu haberdar ettinmi bu durumdan? Ultrasona girdinmi bunun icin?

Rutin adet donemlerine denk gelmesi tesaduftur belkide plesenta yerinden ayrilmis olabilir,bu da gebeligin dusukle sonuclanmasina sebep olabilir.doktorunu haberdar ettinmi bu durumdan? Ultrasona girdinmi bunun icin?
Canim ilgin için teşekkür ederim.evet,bugün Dr kontrolüm vardı.plasenta kısmi olarak rahim ağzını kapatıyormus. O nedenle ara ara kanamam oluyormuş. Eğer rahim ilerleyen haftalarda büyürse plasenta yukarı çıkarsa inşallah ki çıkar. O zaman kanamam kesilirmis. Çok uzgunum:(

Canim ilgin için teşekkür ederim.evet,bugün Dr kontrolüm vardı.plasenta kısmi olarak rahim ağzını kapatıyormus. O nedenle ara ara kanamam oluyormuş. Eğer rahim ilerleyen haftalarda büyürseiler plasenta yukarı çıkarsa inşallah ki çıkar. O zaman kanamam kesilirmis. Çok uzgunum:(
ilerleyen zamanlarda rahim zaten bebekle beraber ister istemez buyuyecek canim uzulme iyi dusun iyi olsun...strese giripte bebeginide etkilememeye calis.

Back
X