Gebeligin ilk 3 ayında antibiyotik

Leyla Ahmedli

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
19
9
1
36
Merhaba ! Gebeligin ilk 3 ayında Augmentin antibiyotigi kullanan oldu mu? Gebelik normal irelledi mi? Bebek saglikli dunyaya geldi mi? Bunlari yasamis ve ya bilgisi olanlar,cevap yazarsaniz cok sevinirim!🙏🏻

Anladığım kadarıyla hamile olduğunuzu bilmeden antibiyotik kullandınız. Bende ilk ay kullanmıştım. Gebeliğimde bir sorun olmadı. Fakat henüz doğum yapmadım.

Ben hamile iken doktorum idrar yolu enfeksiyonu icin verdi augumentini 33. Haftadayiz , her sey saglikli ilerliyorvende

Ben hamile iken doktorum idrar yolu enfeksiyonu icin verdi augumentini 33. Haftadayiz , her sey saglikli ilerliyor ☺️
Bende de,bakteri cikti idrar yolunda. Onun icin icmelisin diyor doktor. 8.haftamdayim simdi. Siz kacinci haftada icdiniz, hatirliyormusunuz aceba? 🙂

8.haftamdayim. idrarimda bakteri bulundu. Dokrot mutlaka icmelisin diyor.
Ben Farklı sandım. Doktor verdiyse tabii ki içeceksiniz. Sizce gebeliğinize zarar verecek olsa doktorlar verir mi? Allah aşkına böyle şeyler duyuyorum bu forumda şok oluyorum.
Hamileliğimin başından beri 5 kez enfeksiyon oldum. Antibiyotikte kullandım fitilde krem de. Doktor nasıl size ve bebeğe zarar verecek bit şey verebilir. Bunu nasıl düşünürsünüz.

Ben Farklı sandım. Doktor verdiyse tabii ki içeceksiniz. Sizce gebeliğinize zarar verecek olsa doktorlar verir mi? Allah aşkına böyle şeyler duyuyorum bu forumda şok oluyorum.
Hamileliğimin başından beri 5 kez enfeksiyon oldum. Antibiyotikte kullandım fitilde krem de. Doktor nasıl size ve bebeğe zarar verecek bit şey verebilir. Bunu nasıl düşünürsünüz.
Cok tesekkur ederim!🙏🏻💕 sag salim alasiniz kucaginiza bebeginizi 💕

Back
X