Gebeligin ilk 3 ayinda cinsellik

Esralhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
860
469
33
39
Kizlar selam, doktorum keseyi gordugunde genel bilgilendirme yapim dedi, bisürü sey siraladi, şunu ye bunu yeme şöyle yap böyle yapma gibi.
Bunlarin arasinda ilk 3 ay cinsellik yok dedi.
Ben bunu ilk defa duyuyorum, internettende arastirdigim kadariyla böyle bişey pek yok.
Tekrar soracağım ilk gittigimde ama yonede bir sizede sorayim dedim.
Sizler ne biliyosunuz bu konuda???

Kizlar selam, doktorum keseyi gordugunde genel bilgilendirme yapim dedi, bisürü sey siraladi, şunu ye bunu yeme şöyle yap böyle yapma gibi.
Ben bunu ilk defa duyuyorum, internettende arastirdigim kadariyla böyle bişey pek yok.

düşük tehlikesi gibi sıkıntılı durumlar söz konusu olduğunda yasaklıyolar, sizde var mı böyle bi durum ya da başka bir şey? tabi izin olsa da daha dikkatli olmak gerekiyor, internette araştırırsanız güvenli olan ve de uygun olmayan hareketleri bulursunuz. yine de riske atmayıp doktorunuza danışmanız daha doğru olur, ilk aylar çok kritik olabiliyor, en iyi açıklamayı sebebiyle birlikte doktorunuz yapıcaktır.

ilk 3 ay her gebelik için düşük riski yüksektir. cinsellik olmayıp riski düşürmek en akıllıcasıdır. cinsellik düşük yapar diye bi kural olduğundan değil genel risk açısından

Merhaba benim doktorum hem ilk hem de son 3 ay cinsellik yok dedi.

Bize de doktorumuz yasak dedı ılk cocugunuzdada doktorumuz aynıydı ve yıne yasaktı

Arkadaşlar kesinlikle doktorunuzu dinleyin.ilk üç ay en riskli dönem.cocuk daha yeni tutunmaya çalışıyor
Benim doktorum oturup kalkarken yürürken bile yavaş hareket et dedi. Tabi düşecek çocuğu kimse Tutamaz eğer kromozom gibi sorunlar varsa ama yinede dikkat edin.teyzem 6 aylık çocuğunu bahçedeki köklü otları yolarken kendini zorlamış ve sonunda düştü. Oysa saglikliydi.o yüzden her dönem dikkat hele üç ay.. Esralhan Esralhan

Canım bizede yasak malesef. Doktorum yasak demeden önceki gün birlikte olduk eşimle. Ertesi gün kontrole gidince kese içinde kanama var dedi ve cinsellik yasak dedi. Sanırım o ilişkide oldu halbuki çok dikkat ettik ama nekadarda dikkat etsen demekki zararı var. Dikkatli olmak lazım şu 3 ay.

Benim doktorum ucmak kacmak sevismek yolculuk yapmak hersey serbest dedi :))))

yaş- tüp bebek- zor hamilelik vb.. gibi durumlarda kesin yasaklanıyor. ilk 3 ay bebekte kalp durması ve düşük riskleri çok yüksek. bebek kalp atımı başladığı andan itibaren zaten hızlı bir kalp atımına sahip ve sen seviştiğinde yükselen kalp atışların onukini daha çok yükseltiyor allah korusun. bebeği çok isteyen kadınlarda da genelde cinsel ilişkiye girmemek öneriliyor. ben tüp bebekle hamile kaldım ve tedavi olduğum bütün süreç boyunca ki toplamda 7 ay oldu cinsellik yok. eşim gidip tuvalet köşelerinde sperm vermekten bir hal oldu :olamaz::-).. ama inan kucağımıza aldığımızda her şeye değeceğini biliyoruz. biraz sabır gerektiriyor. 3 ay uzak kalmaktan bir şey olmaz. ama cinsellik yaşarsanız ve bir lekelenme görürseniz hayatınız boyunca kendinizi affedemezsiniz..

bede çokerken öğrendim aaptım silik adetime bir gün vardı içime doğdu ve yaptım silik çıktı sonra iki günder bir kan testi veriyorum şunda yukselıyor daha yenı rahim kalınlaşmayı başlamış bırakın kese görmeyi okadar erken yani. Doktorum da kalp atışını duyana kadar birliktelik yok dedi.

Back
X