gebeliğin ilk 3 ayında düşüğe neden olan meyve sebzeler

kızlar düşük için değilde bana muz yemeyin diyolar kabızlık yapıyo doğum sonrası bebeğede etki eder haliyle sağlık olsun diye iki hafdadır muz yiyodum kusmalardan yemek yiyemediğim halde şişkinlik ve kabızlık vardı bıraktım şimdi gayet iii aklınızda olsun

bu kadar takmamalısınız bence.. bazı bitki çayları hariç allahın yarattığı hiçbir meyve sebze aşırı yenmediği taktirde düşüğe sebep olmaz.. bunların tamamı hurafe ya da yanlış yönlendirme.. her bir besinin gerek anne gerekse bebek için faydalı taraflarının varlığı bir gerçekken bu kadar evhamlar gereksiz geliyor bana..
içinizden ne geliyorsa(kesin zararlı olan, kimyasal olan, doğal olmayan şeyleri kastetmiyorum) meyve, sebze kararında yiyin için arkadaşlar.. hamilelik anormal bir durum değil.. siz nasıl mutlu olursanız bebeğiniz de o kadar mutlu olur..

arkadaşlar ben bu aralar çok fazla limon tüketiyorum normalde de yerdim ama hamilelikte günde 1, 2 bazen 3 tane limon bile yediğim oluyo, kimisi zararlı yeme diyor, kimisi canın ne istiyosa ye diyor ne yapacağımı şaşırdım :S:S acaba bi zararı olur mu limonun ??

mrb canım. bende çok yeni hamileyim. mide bulantılarım çok fazla. limonu yanımda taşıyorum ve peynir ekmek gibi yiyorum. bi zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü bir tek limon ve turşu midemi bastırıyo. benim doktorum sadece bitki çayı içme dedi o kadar......

bana da çigköfte yeme demisti ama ne bilim herkes bişey söyleyince korktum doktoruma sorucam gidirce. teşekkür ederim cevap verdiğin için... :)

Ayy ben tatlı nar cok yiyorum yaa calisirken bile götürüp yiyorum her gün uff cok canım sıkıldı inanin uyuyamiycam o kadar dikkat ediyorum yarin randevim var dra hemen sorup buraya yazicam

Canım hamilelikte potasyum eksikliğinden meydana gelen krampları çok yaşadım ve doktorum hergün nar ye dedi çünkü bir tek ilacı narmış krampların özellikle 5. Aydan sonra Başlayan ve ağlamama neden olacak kadar çok Ağrı veren kramplar muz yemeye başlayınca çok azaldı :) bence Herşeyin acı karar fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…