Gebeliğin İlk Ayında Midede Gaz ve Şişkinlik Çekenler

preg_nant

Kocam+Bebeğim(Kızım)Herşeyimsiniz
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
887
382
48
Arkadaşlar ben 1.ay yeni bitiyor ve midemde çok şişikinlik ve hep afedersiniz gaz var. Bunu yaşayanınız var mı,normal midir?

Azıcık birşey yesem midem çok doluyor ve eğilip bükülmemi bile zorlaştırıyor.

Doktora gittim ama gebelikte hiçbir tetkik yapılamaz dedi.

Canim o kadar asiri oluyomu bilmiorum ama ewet yogun oluyo siskinlik ve gaz oluyo normal. Ama egilip bukulmeni zorlastirirmi bilemedm. Corba ic fazla kati yemek yeme. Kayisi nektari falan ic iyi gelir insallah

Teşekkür ederim, dikkat etmedim belki katı gıdaları daha az alsam iyi olacak.Gebelikten dolayı oluyorsa razıyım napalım :)

Doktor bol bol yürüyüş yap dedi mide sorunu için ama daha 2.ayımın başındayım.Bazıları da 3 ay dikkat et çok hareket etme diyor şaşırdım kaldım.

Doktor bol bol yürüyüş yap dedi mide sorunu için ama daha 2.ayımın başındayım.Bazıları da 3 ay dikkat et çok hareket etme diyor şaşırdım kaldım.
Gaz sorunu deniyimlerine gore ne zaman geciyor. 6 haftalik hamileyim cok fazla gaz sancim var ciglik atiyorum. Gececek bu sanci desin biri nolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…