T Tgcdnz Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2020 64 24 18 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdnz #1 Merhaba kızlar ben yeni gebe olduğumu öğrendim. Bu süreçte stres yaşadığımda ya da kendimi yorduğumda kasıklarımda ağrı kramp oluyor normal mi
Merhaba kızlar ben yeni gebe olduğumu öğrendim. Bu süreçte stres yaşadığımda ya da kendimi yorduğumda kasıklarımda ağrı kramp oluyor normal mi
O Okyanus esintisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2021 398 312 33 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdnz #2 Tgcdnz .!.: Merhaba kızlar ben yeni gebe olduğumu öğrendim. Bu süreçte stres yaşadığımda ya da kendimi yorduğumda kasıklarımda ağrı kramp oluyor normal mi Genişletmek için tıkla... Evet ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktoruma sordum ağrım olduğunda dinlenmemi söyledi tabi strestende uzak durmak lazım nasıl olacaksa
Tgcdnz .!.: Merhaba kızlar ben yeni gebe olduğumu öğrendim. Bu süreçte stres yaşadığımda ya da kendimi yorduğumda kasıklarımda ağrı kramp oluyor normal mi Genişletmek için tıkla... Evet ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktoruma sordum ağrım olduğunda dinlenmemi söyledi tabi strestende uzak durmak lazım nasıl olacaksa
T Tgcdnz Üye Kayıtlı Üye 14 Mart 2020 64 24 18 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdnz #3 Okyanus esintisi .!.: Evet ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktoruma sordum ağrım olduğunda dinlenmemi söyledi tabi strestende uzak durmak lazım nasıl olacaksa Genişletmek için tıkla... Acaba bu kramplar ne zaman geçer korkuyorum sanki bir şey olacak gibi
Okyanus esintisi .!.: Evet ben de aynı şeyleri yaşıyorum doktoruma sordum ağrım olduğunda dinlenmemi söyledi tabi strestende uzak durmak lazım nasıl olacaksa Genişletmek için tıkla... Acaba bu kramplar ne zaman geçer korkuyorum sanki bir şey olacak gibi
O Okyanus esintisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Nisan 2021 398 312 33 23 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Tgcdnz #4 Tgcdnz .!.: Acaba bu kramplar ne zaman geçer korkuyorum sanki bir şey olacak gibi Genişletmek için tıkla... Korkma kan gelmediği sürece kramplar normal rahmin genişliyor çünkü ama ağrın olduğu zaman mutlaka dinlen kendini yormamaya çalış
Tgcdnz .!.: Acaba bu kramplar ne zaman geçer korkuyorum sanki bir şey olacak gibi Genişletmek için tıkla... Korkma kan gelmediği sürece kramplar normal rahmin genişliyor çünkü ama ağrın olduğu zaman mutlaka dinlen kendini yormamaya çalış