Gebeliğin ilk aylarında idrar kesesinde baskı hissi

justlook

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
286
351
33
Merhabalar,
7 haftalık hamileyim ve idrar kesemde + vajina üst tarafında bir baskı hissi oluyo. İdrarımı yapsamda yapmasamda orda bir baskı var. Bunu daha önce yaşamış olan birileri varmı acaba?

bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğim de hiç öyle olmamış ti ama bu gebelik de aynısı var bende de bebek çok aşağı da gibi hissediyorum orada bir baskı var doktora sorduğum da bana bebekler aşağı yerleşir yavaş yavaş yukarı çıkarlar doğum vaktinde tekrar aşağı inerler dedi cuma günü tekrar randevum var doktoru mu değiştirdim etrafımda ki insanlar da erkek bebek dir diyorlar onlar aşağı yerleşir mis bilmiyorumm bende neden dir :110:

çok teşekkür ederim yanıtınız için.Umarım bir an önce yukarı çıkar bebiş. Insan tedırgin oluyor. :(
Ben daha beklemedeyim , yurtdısındayım da 10 hafta dan önce muayeneye almıyor doktorlar burda.

çok teşekkür ederim yanıtınız için.Umarım bir an önce yukarı çıkar bebiş. Insan tedırgin oluyor. :KK43:
Ben daha beklemedeyim , yurtdısındayım da 10 hafta dan önce muayeneye almıyor doktorlar burda.
Bir sorun yoktur emin olabilirsiniz buna çoğu kadında oluyor muş öyle şey birde internetten de bakarsanız cinsiyet ile alakalı bir durum muş doktorlara göre de erkek bebek aşağı yerleşir mis hayırlısı neyse o olsun bir sorun olmuş olsaydı şimdi ye çoktan kendini belli etmiş olurdu hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Back
X