gebeligin ilk aylarında kasık ve bel agrısı

5 artı 5 deyim, daha çok yeni. her kasığım ağrıdığında moralim bozuluyor. doktor normal diyor, yaşayan bir çok kişi de öyle diyor.... o zaman kafaya takmayalım arkadaşlar...

Bende hamileligimin 11.haftasindayim bel agrisi ve karin agrisi cok oluyor. dusuk tehlikesi oldugu icin yatiyorum hep. ayakta brz fzl kalinca agrim oluyor

Mrb bende suan hamıleyım ve ılk ogrendıgımde anladım kı kasık ağrılarım bosuna degılmıs adet okacakmışım gıı ağrıyordum ıslaklık vardı goguslerımde yesıl damarlarım çıkıyor çok şmişti bacak ağrısından kac gece uyuyacağım bence test yap:)

ilk aylardaki ağrı ise bu son ayımda yaşadıklarım ne acaba ayağa her kalkışımda inliyorum.

ilk aylardaki ağrı ise bu son ayımda yaşadıklarım ne acaba ayağa her kalkışımda inliyorum.

benim de iki haftadır bel ağrılarım ve ara ara kasıklarıma vuran bir ağrı var inş bizde hamileyizdir 1 yıldır uğraşıyoruz ama tık yok

Bugün 42. Gün adeti m on beş gün geçti hiçbir belirti yok sağ bacakta ağrı var kulu c gibi batıyor dizi më kadar bi on gün önce test yaptım çıkmadı sizce olabilir mi hamilelik arkadaslar

Kizlar ben gebeligin 7.haftasina girdim fena halde kalcam agriyor ve bacagima vuruyor ara arada kasiklarm cok agriyor ama kalca agrim cok fena neden acaba

Merhaba benimde belim çok agırıyo adet olacakmışım gibi bi hisde var gögüslerimede sancılar vuruyo adetime 12 gün var bu ay korunmadım hamilelik olabilir mi sizce

Benimde adetime 10 gün var tek tarafflı kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bulantı ovulasyon günümde tek ilişki oldu bakalım sonucu paylaşıcam

Benim adetim 5 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı. bugün hafif bel ağrım ve kasığımın sol tarafında batma gibi bir his var. Acaba hamilemiyim? Geç döllenme galan mı oldu da çıkmadı dün testte.

olabilir kuzum inş. hamişsindir

Kızlar bende hamile olablr mym acaba die şüpheler icerisndeym.Ama daha çok mu erkek bu içimdeki his yanlış mi bilemiorm size sormak istedm
Bugün test almamak için zor tuttum kendimi bat 20 snde daha 12 gün var sat da 1 eylül beklenti içine girmem için çok mu erken eski aylarda olmayan göğüs uclarmda hassasiyet var elleynce acio daha önce farketmemstm bel ağrım her zamanki gibi mevcuttur

Kızlar merhabalar normalde her ay düzenli adt görüyorum 2gun geciktim kasiklarmda hafif agri var test icn ne kdr beklemm gerekiyor cnku 2hafta önce test yaptm negtf cikti bebek 10gun icnde yerlesiyomus rahime bana akıl verin

Benimde adetime 10 gün var tek tarafflı kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bulantı ovulasyon günümde tek ilişki oldu bakalım sonucu paylaşıcam
ucbucuk ay once yazmisin canim sonucu yazmamisin merak ettim insallah bebegin seninledir rabbim gonlumuze gore verir insallah... amin

ucbucuk ay once yazmisin canim sonucu yazmamisin merak ettim insallah bebegin seninledir rabbim gonlumuze gore verir insallah... amin
Canim kalp atışını duydun mu bebeğinin tahminin sat sende 1 Şubat benimkide 7 Şubat daha ben göremedim kalp atışını

Canim kalp atışını duydun mu bebeğinin tahminin sat sende 1 Şubat benimkide 7 Şubat daha ben göremedim kalp atışını
canim 2016 kasim.anneleri topinke gel orda her konuyu paylasiyoruz hepimiz yeni.hamileyiz birbirimizden destekaliyoruz hadi bekliyorum orda ben dun kese gordum cnm kalp atidisi icin erkek daha

kizlar 3 gundir gunum gecmis ama goguslerim cok buyudu damarkar cikti belim ve karnimda hasta olacakmisim gibi agri var eyer hamile olsam bu agrilar normalmi yoksa heves yapmiyayim mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…