Slm kızlar gebeliğin ilk aylarında kasık ve bel agrısı yasayan varmı?Benim su anda adetimin 5 günü ve adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum su andada çok farklı bi kasık ve bel agrılarım var bacagıma kadar vuruyor kızlar sizde erken dönemde böyle bişey yasadınızmı?:uhm:
ilk aylardaki ağrı ise bu son ayımda yaşadıklarım ne acabaayağa her kalkışımda inliyorum.
Kizlar ben gebeligin 7.haftasina girdim fena halde kalcam agriyor ve bacagima vuruyor ara arada kasiklarm cok agriyor ama kalca agrim cok fena neden acaba
olabilir kuzum inş. hamişsindirBenim adetim 5 gün geçti dün test yaptım negatif çıktı. bugün hafif bel ağrım ve kasığımın sol tarafında batma gibi bir his var. Acaba hamilemiyim? Geç döllenme galan mı oldu da çıkmadı dün testte.
Ay inşAllah canıım. boşuna ümitlenmekte istemiyorumolabilir kuzum inş. hamişsindir
bende aynı aynen inş....Ay inşAllah canıım. boşuna ümitlenmekte istemiyorum
Ama işte içim içimi yiyor
ucbucuk ay once yazmisin canim sonucu yazmamisin merak ettim insallah bebegin seninledir rabbim gonlumuze gore verir insallah... aminBenimde adetime 10 gün var tek tarafflı kasık ağrısı bel ağrısı ara ara bulantı ovulasyon günümde tek ilişki oldu bakalım sonucu paylaşıcam
Canim kalp atışını duydun mu bebeğinin tahminin sat sende 1 Şubat benimkide 7 Şubat daha ben göremedim kalp atışınıucbucuk ay once yazmisin canim sonucu yazmamisin merak ettim insallah bebegin seninledir rabbim gonlumuze gore verir insallah... amin
canim 2016 kasim.anneleri topinke gel orda her konuyu paylasiyoruz hepimiz yeni.hamileyiz birbirimizden destekaliyoruz hadi bekliyorum orda ben dun kese gordum cnm kalp atidisi icin erkek dahaCanim kalp atışını duydun mu bebeğinin tahminin sat sende 1 Şubat benimkide 7 Şubat daha ben göremedim kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?