Bende de aynı sıkıntı var canım yeni öğrendim hamileliğimi senin hala devam ediyor mu? Bi de çok hafif sulu pembe akıntı gibi bişey geliyorkızlar daha yeni hamiş olduğumu öğrendim ama ara ara belim ve kasıklarım kopacakmış gibi sancılanıyor. Masa başında çalışıyorum. Oturmakta zorluk çekiyorum.Bir tavsiyesi olan var mı?
canlarım gebeliğin her anı kasık ağrıları olur.ben 7. ayımdayım siz ağrıyı bana sorun.ilk aylarda rahim hızla kalınlaşıp büyüdüğünden o ağrılar çok normal.benim ilk zamanlar sanki 1 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrırdı.bunlar çok normal.ama dayanamayacak kadar çoksa vakit kaybetmeden doktora gidin.Allah gönlünüze göre versin......:teytey:
Mrb benim adetim bitti ve 4 gün oldu ben adetim bitti sandım ve bitiminden bir gün önce eşimle birlikte olmuştum şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizce hamile kalmış olabilirmiyim okuyorum böyle hamile kalanlar var....canlarım gebeliğin her anı kasık ağrıları olur.ben 7. ayımdayım siz ağrıyı bana sorun.ilk aylarda rahim hızla kalınlaşıp büyüdüğünden o ağrılar çok normal.benim ilk zamanlar sanki 1 dk sonra adet olacakmışım gibi ağrırdı.bunlar çok normal.ama dayanamayacak kadar çoksa vakit kaybetmeden doktora gidin.Allah gönlünüze göre versin......:teytey:
Eğer adetin biteli 4 gün olduysa kasık ağrıların ve belin yumurtladığın için ağrıyor olabilir canım şimdi değerlendirme zamanıMrb benim adetim bitti ve 4 gün oldu ben adetim bitti sandım ve bitiminden bir gün önce eşimle birlikte olmuştum şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizce hamile kalmış olabilirmiyim okuyorum böyle hamile kalanlar var....
Ay ümitlenmekte istemiyorum böyle karnımda ilginç anlatamayacağım tuhaf bir agrı var hic daha önce böyle agrımazdı belimde aynıEğer adetin biteli 4 gün olduysa kasık ağrıların ve belin yumurtladığın için ağrıyor olabilir canım şimdi değerlendirme zamanı
İlişkiye girmek için tam zamanı canım eğer üstüne görme falan yaşamadıysan önce yumurtlama zamanında ilişki olması gerek inşallah Allah nasip etsin hepimizeAy ümitlenmekte istemiyorum böyle karnımda ilginç anlatamayacağım tuhaf bir agrı var hic daha önce böyle agrımazdı belimde aynı
Yumurtlama zamanım Çarşamba günü zatenİlişkiye girmek için tam zamanı canım eğer üstüne görme falan yaşamadıysan önce yumurtlama zamanında ilişki olması gerek inşallah Allah nasip etsin hepimize
Canım şuan ben 7+5 haftalık hamileyim bu kasık agrilarim yeni azaldı arada yine oluyo ama önceden kesinlikle oturmam gerekirdi şimdi baş ağrısı rahat vermiyoSlm kızlar gebeliğin ilk aylarında kasık ve bel agrısı yasayan varmı?Benim su anda adetimin 5 günü ve adet olmadım gebelikten şüpheleniyorum su andada çok farklı bi kasık ve bel agrılarım var bacagıma kadar vuruyor kızlar sizde erken dönemde böyle bişey yasadınızmı?:uhm:
Konunun uzerinden cok gecmis ama bende suan ayni durumdayim sizin gebeliginiz saglikli bir sekilde gelisti mi . Hcg az arttigi icin banada dış gebelik olabilir diyorlarBen hamileyim ama doktorlar çok moralimi bozdu beta hcg min artması gerekiyo benimki azar azar artıyo dış gebelikten supheleniyoz falan dedi iki haftadır doktorla gidiyorum sürekli kan alıyorlar ultrasondan baktığından gebelik yatağı var diyo ama düzensiz diyo burdaki bebek olmayabilir sıvı birikintisi olabilir diyo her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bekliycez diyo onlara kalsa hemen kürtaj yapcak lar ben istemedim kahve rengi akintim geliyo az az bazen çokta geliyo ne yapicam benim çok kafam karisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?