gebeligin ilk aylarında kasık ve bel agrısı

kızlar daha yeni hamiş olduğumu öğrendim ama ara ara belim ve kasıklarım kopacakmış gibi sancılanıyor. Masa başında çalışıyorum. Oturmakta zorluk çekiyorum.Bir tavsiyesi olan var mı?

kızlar daha yeni hamiş olduğumu öğrendim ama ara ara belim ve kasıklarım kopacakmış gibi sancılanıyor. Masa başında çalışıyorum. Oturmakta zorluk çekiyorum.Bir tavsiyesi olan var mı?
Bende de aynı sıkıntı var canım yeni öğrendim hamileliğimi senin hala devam ediyor mu? Bi de çok hafif sulu pembe akıntı gibi bişey geliyor

Benim adetime beş gün var belim kasıklarım batma şeklinde ağrıyor bu sabah da biraz kan geldi her ay böyle ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşıyorum ne zormuş hamile kalabilmek bazıları için

Daha önce bir düşük oldu dört buçuk aylık sonra bir türlü olmadı

Bu kadar erken kanda çıkar mı bilmiyorum yarın tahlil yaptırsam yine aynı hüsran olursa diye bu süreyi uzatıyorum

Benim de bugun 28. Gun klomen kullandim adetim normalde duzensiz simdi ates basmasi kasikbel ve bacak agrisi var ümitlenmeli miyim otuZbes olsun test mi yapim

Kızlar bende daha dün hamile olduğumu öğrendim. Doktor hormon değerin düşük iki gün sonra tekrar gel test yapalım yine dedi. Bilen vardır belki brode de çalışıyorum bütün gün ayaktayım kasiklarimda ve belimde ağrım oluyo çok bide daha öncede bi defa düşük yaptım korkuyorum yine aynı şey olmasından

Mrb benim adetim bitti ve 4 gün oldu ben adetim bitti sandım ve bitiminden bir gün önce eşimle birlikte olmuştum şimdi kasıklarım ve belim çok ağrıyor sizce hamile kalmış olabilirmiyim okuyorum böyle hamile kalanlar var....

Eğer adetin biteli 4 gün olduysa kasık ağrıların ve belin yumurtladığın için ağrıyor olabilir canım şimdi değerlendirme zamanı

Eğer adetin biteli 4 gün olduysa kasık ağrıların ve belin yumurtladığın için ağrıyor olabilir canım şimdi değerlendirme zamanı
Ay ümitlenmekte istemiyorum böyle karnımda ilginç anlatamayacağım tuhaf bir agrı var hic daha önce böyle agrımazdı belimde aynı

Ay ümitlenmekte istemiyorum böyle karnımda ilginç anlatamayacağım tuhaf bir agrı var hic daha önce böyle agrımazdı belimde aynı
İlişkiye girmek için tam zamanı canım eğer üstüne görme falan yaşamadıysan önce yumurtlama zamanında ilişki olması gerek inşallah Allah nasip etsin hepimize

Ben hamileyim ama doktorlar çok moralimi bozdu beta hcg min artması gerekiyo benimki azar azar artıyo dış gebelikten supheleniyoz falan dedi iki haftadır doktorla gidiyorum sürekli kan alıyorlar ultrasondan baktığından gebelik yatağı var diyo ama düzensiz diyo burdaki bebek olmayabilir sıvı birikintisi olabilir diyo her gittiğimde aynı şeyleri söylüyor bekliycez diyo onlara kalsa hemen kürtaj yapcak lar ben istemedim kahve rengi akintim geliyo az az bazen çokta geliyo ne yapicam benim çok kafam karisti

Benim adetim 3 gün geçti fakat 2 gündür kasık agrım şiddetli. Bel ağrısı ateş. Baş agrım ve karnımda ağrıyor Ama normal de olabilir diye düşündüm Günü birazdaha geçmesini bekliyorum. Sizce hamile olabilirmiyim test yapsam çıkarmı,

mrb kızlar 2 kızım var allah nasip ederse 3. bebegi düşünüyorum mayısın 17sınde adet oldum adetım bittikten sonra ilişkiye girdik ama ilişkiden bu yana sol kasıgımda agrı ve sol bacagımda kasılmalar başladı miğdem ara sıra bulanıyor acaba hamilelikten mi oluyor adetımde normalde duzensız gelir akıntımda gelmeye başladı hamileliğin ilk haftalarında bu tur şikayetlerınız oldumu cevaplarınız için teşekkur ederım

Bu bel ve kasık ağrısı geçiyor mu hanımlar. 5 haftalık hamileyim ağrılar birdenbire azaldı. Bebeğe bişey mi oldu acaba. Çok endiseliyim. Kendimi rahat hissediyorum ağrı yok normal gibiyim

Benimde iki gün geçti adetim ama hafif kahverengi lekelenme var ve aynı adet olacakmış gibi bel ve kasık ağrısı var hafiften. Çok istiyorum ve hayal kırıkligi yaşamaktan korkuyorum. Sizce hamile olabilir miyim çok istiyoRum. Test yapmaya bile cesaret edemedim. Lütfen bilgisi olan paylassin

Canım şuan ben 7+5 haftalık hamileyim bu kasık agrilarim yeni azaldı arada yine oluyo ama önceden kesinlikle oturmam gerekirdi şimdi baş ağrısı rahat vermiyo

Konunun uzerinden cok gecmis ama bende suan ayni durumdayim sizin gebeliginiz saglikli bir sekilde gelisti mi . Hcg az arttigi icin banada dış gebelik olabilir diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…