Gebeliğin ilk başlarında akıntı

Bence de bekleyin.Kan testi ne işe yario Allah aşkına.1 gün adet geçse herkes üyelere kan testi onerio.Ben 7.hafta dolunca gittim ve hiç kan testi yaptırmadım.Doktorum da manasız buluodu kan testini.Zaten saglikliysa yukselicek HCG eğer sagliksizsa dusucek ve buna engel olamiosunuz.Doktorlara da hak veriyorum wala.1 gün gecikmeyle kan testine mi kosulur ya.Hayirli olsun sevgili konu sahibi.

Evet negatif çıkar diye biraz bekleyim diye düşündüm ama dayanamayıp pazartesi günü gidebilirim teste
Dayanamamış halin pazartesi gününü mü beklemek, daha bugün çarşamba alemsin kız.
Ben adete 4 gün kala akşam silik çizgi gördüm, 5 dk sonra bir baktım hastanede kan veriyordum

Dayanamamış halin pazartesi gününü mü beklemek, daha bugün çarşamba alemsin kız.
Ben adete 4 gün kala akşam silik çizgi gördüm, 5 dk sonra bir baktım hastanede kan veriyordum
Ya eşime de süpriz yapmak istiyorum aslında eğer hamileysem oturduğumuz yerede hastane uzak kalıyor ondan biraz yavaş alıyorum bir de sanırım ahahqhhq

Ya eşime de süpriz yapmak istiyorum aslında eğer hamileysem oturduğumuz yerede hastane uzak kalıyor ondan biraz yavaş alıyorum bir de sanırım ahahqhhq
İnşallah o sürprizi yapacaksın Hakkınızda hayırlı olsun.

Herkes sağlıklı gebelik geçirmiyo malesef dış gebelik vs ayırt edilebilmesi için kan testi yapılması gerekir her ihtimale karşı, Yaşamış biri olarak yazıyorum

Dün sabah ve bu sabah yaptığım testler bunlar, adet günüm bugündü henüz olmadım umarım hamileyimdir
Ayy Var gibii benim de ilk testim böyle çıktı sonra bi hafta sonra yaptım koyulasmıstı çizgi yarın tekrar yapıcam çizgi ne durum da ona göre de kan vericem insallah hamilesindir

Kurumadan önce beyaz şeffaf kurulunca limon sarısı oluyo günlük ped koydum onda farkettim
Merhaba adetime 7-9kala akıntım başladı ve yoğunlaşıyor gitgide beyaz akıntı bazen peceteye çok açık sarı geliyor iç camsirda kuruyunca sarimtrak oluyor sizinde böyle miydi

Merhaba adetime 7-9kala akıntım başladı ve yoğunlaşıyor gitgide beyaz akıntı bazen peceteye çok açık sarı geliyor iç camsirda kuruyunca sarimtrak oluyor sizinde böyle miydi
Benim korunmasız ilişkiden bir hafta sonra başladı bu akıntı hala da sık sık oluyor ve adetim de 4 gün geçti beyaz böyle krem gibiydi ilklerde sonra şeffaf sarımsı oldu şuanda da hala var

Benim korunmasız ilişkiden bir hafta sonra başladı bu akıntı hala da sık sık oluyor ve adetim de 4 gün geçti beyaz böyle krem gibiydi ilklerde sonra şeffaf sarımsı oldu şuanda da hala var
Başka belirtiniz var mı bende şuan hicbirsey yok akintindisinda umutlanamiyorum ama akıntım da yumurtlama gününden sonra başladı nerdeyse

Dün sabah ve bu sabah yaptığım testler bunlar, adet günüm bugündü henüz olmadım umarım hamileyimdir
Merhaba akintiniz nlvar miyi nasilsi ve ne zaman başladı. Şuan akıntı dışında belirtim yok umutlanmakta istemiyorum sizde ne gibi belirtiler vardı

Merhaba akintiniz nlvar miyi nasilsi ve ne zaman başladı. Şuan akıntı dışında belirtim yok umutlanmakta istemiyorum sizde ne gibi belirtiler vardı
Bugün adetimin ikinci günü fakat henüz adet olmadım, şeffaf renkte akıntı geliyor. bazen kasıklarıma bir anda ağrı saplanıyor ve göğüslerime dokunduğumda sızlıyor

Hamileliğim boyunca hep sarı akıntım vardı bu çok normal hormonların etkisiyle olabiliyormuş ama önlem olsun diye idrar testi yaptır yine ben hep kontrol ettirdim enfeksiyondan da olabiliyor sonuçta

Bugün adetimin ikinci günü fakat henüz adet olmadım, şeffaf renkte akıntı geliyor. bazen kasıklarıma bir anda ağrı saplanıyor ve göğüslerime dokunduğumda sızlıyor
Peki adetlerimiz düzenli miydi ve adete yakın boyel akıntılar oluyor muydu

Hamileliğim boyunca hep sarı akıntım vardı bu çok normal hormonların etkisiyle olabiliyormuş ama önlem olsun diye idrar testi yaptır yine ben hep kontrol ettirdim enfeksiyondan da olabiliyor sonuçta
Ne kadar süre önce akıntılarınız basladi benim çok açık sarı ve beyaz oluyor hamielelik olabilir mi acaba

Ne kadar süre önce akıntılarınız basladi benim çok açık sarı ve beyaz oluyor hamielelik olabilir mi acaba
Olabilir kan ver bence
Ben öğrendikten hemen sonra sarı akıntım başlamıştı adetim 1 hafta gecikince öğrendim

Kizlar konudan bağımsız, adet olamiyorum diye doktor duphaston ve folikasit verdi. Su siralar yumurtlama dönemim ve gun aşırı ilişkiler yasandi . Sizce gebelik olusur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…