gebeliğin ilk döneminde lekelenme

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
meraba arkadaşlarr 2 yıldan ,1 düşük ve 1 kürtajdan sonra takrar hamileyimm inşallah saglıkla kucama alabilirim..bugün regli günüm ve beta hcg m 101 çıktı fakat kahverengi lekelenmem oldu dr um progestan ve istirahat verdi..böle bişeyle karşılaşan yada bilgisi olan varsa yardım edebilirse çok swvinirim ...

bende de lekenlenme oldu bikaç gün doktor yerleşme kanaması dedi Allahın izniyle bişi olmadı bende iğne ve progesteron kullanıyom...şimdi bi sorunum yok...inş herşey yolunda gider...kalbini ferah tut

bende de oldu canım, cok sık karsılasılan bı durum galıba...bol bol dınlen sıvı tüket, ayaklarını kaldır yat..rahat ve güzel bı hamılelık gecırmenı dılerım.

Benim de oldu ve yaklaşık 1 ay sürdü, hiçbir şey kullanmadım sadece bol bol dinlendim. Öyle ki biraz fazla hareket edeyim anında lekelenme oluyordu, o yüzden ciddiye almamazlık etmeden bol bol dinlenmelisin...

Canım benim,bende aynı problemi yaşadım. Hatta gebelikte kahverngi leke diye bir başlığım var. Benim de kananmam olmuşştu bende progestan kullandım etkili bir ilaç fakat halsiz bırakıyor insanı. Çalışıyordum da rapor aldım. Korkma Allah'ın izniyle birşey olmayacak

bide arkadaşlar benim lekelenmem 2 gündür sadece tuvaletten sonra silindiğimde oluyo

benimde 7. haftaya kadar sürdü cnm sürekli değildi ama ara ara sadece tuvalette çok açık kahve lekeler oluyodu fakat progestan desteği ve dinlenme ile çok şükür geçti allahın izniyle eğer sağlıklı bir bebekse sana sıkı sıkı tutunur korkma ama sende dikkat et bol bol yatmaya çalış

bende de oluyor cumadan beri korkuyorum 2 kere acile gittim düşük riski olabilir progestan iğne yaptılar hatta dr hastaneye yetırmaya kalktı sonra evde istiraat yazdı iğnenin ilacını da kullanıyorum kanama önceleri kahve telvesi gibiydi şimdi biraz kırmızıya benzemeye başladı ara ara artıyor sonra kesiliyor sizin gibi tuvaletten sonra açık kahverengiye dönüyor şimdi yatıyorum inşallah bebeğime bişey olmayacak

merhaba kızlar ben su an yaklasık 5.5 aylık hamıleyım ve ben de aynı sızler gıbı kanama gecırdım daha dogrusu lekelenme yasadım kahverengı ve tuvalete gıttıgımde peceteye gelıyordu korkup telas yapmayın kızlar eger agrınız yoksa progestanı ıhmal etmeyın ben 3 ay kullandım bır de lekelenmenız olursa hemen uzanın gezınmeyın ayakta hatta benım gecen aya kadar lekelenmem olmustu doktorum bana plesenta genıslıyor ve kılcal damarlara denk geldıgı ıcın lekelenme yapıyor demıstı telasa kapılmayın ama ne olursa kanamanız olursa doktorunuza gıdın hepınız su 3 aylık donemı hayırlısıyla atlatırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…