Gebeliğin ilk Haftalarında adet sancisi

Birsev5396

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
71
28
8
29
Hanımlar iyi geceler. 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Adetime 4 5 gün var hafif ara ara adet sancısı oluyor sanırım iğne işe yaramadı moralim bozuldu aynı şekil yaşayıp gebelik oluşan var mı acaba

Göğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancılarım olmuştu benim ilk belirtilerim bunlardı canım. Daha üzülmek için de sevinmek için de çok erken üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin canım benim

Ignenin üstünden 14 gün geçtiyse test yapabilirsiniz varsa çıkar artık

Benimde iki üç gündür göğüs hassasiyetim var sancılarım dünden beri başladı ara ara geliyo geciyo sizce ne adet günümün geçmesini beklemeli miyim yoksa bir iki gün sonra test yapsam mı bı

Amiinn teşekkür ederim güzel dilekleriniz için rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah

Benimde iki üç gündür göğüs hassasiyetim var sancılarım dünden beri başladı ara ara geliyo geciyo sizce ne adet günümün geçmesini beklemeli miyim yoksa bir iki gün sonra test yapsam mı bı
Sabah ilk idrarla Yapın varsa silik de olsa çıkar. İnşaAllah vardır. bizimle de paylaşmayı unutma. ❤

İnşallah olurda seve seve yazarım buraya insanın hiç tanımadığı birine dua etmesi çok güzel Allah razı olsun duanizda eksik etmeyin ins
Etmem mi canım. Ben 4 yıl çektim o hasreti. Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…