- 11 Şubat 2021
- 71
- 28
- 8
- 29
- Konu Sahibi Birsev5396
-
Ignenin üstünden 14 gün geçtiyse test yapabilirsiniz varsa çıkar artıkHanımlar iyi geceler. 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum. Adetime 4 5 gün var hafif ara ara adet sancısı oluyor sanırım iğne işe yaramadı moralim bozuldu aynı şekil yaşayıp gebelik oluşan var mı acaba
Benimde iki üç gündür göğüs hassasiyetim var sancılarım dünden beri başladı ara ara geliyo geciyo sizce ne adet günümün geçmesini beklemeli miyim yoksa bir iki gün sonra test yapsam mı bıGöğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancılarım olmuştu benim ilk belirtilerim bunlardı canım. Daha üzülmek için de sevinmek için de çok erken üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin canım benim
Bugün 14. Gün yarın 15 olcakIgnenin üstünden 14 gün geçtiyse test yapabilirsiniz varsa çıkar artık
Amiinn teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinGöğüs hassasiyeti ve adet sancısı gibi sancılarım olmuştu benim ilk belirtilerim bunlardı canım. Daha üzülmek için de sevinmek için de çok erken üzme kendini. Rabbim gönlüne göre versin canım benim
Ignenin 14.gunu test yapılıyor normalde ama ben hep 11 12.gunler adet olduğum için test yapmaya fırsatım olmadıBugün 14. Gün yarın 15 olcak
Sizin kaçıncı denemenizIgnenin 14.gunu test yapılıyor normalde ama ben hep 11 12.gunler adet olduğum için test yapmaya fırsatım olmadı
Ben tüp bebekle hamile kaldım öncesinde 4 kere çatlarla iğnesi kullandımSizin kaçıncı denemeniz
Pcos muydu sizinde sorununuz yoksa farklı bir sebep miBen tüp bebekle hamile kaldım öncesinde 4 kere çatlarla iğnesi kullandım
Sabah ilk idrarla Yapın varsa silik de olsa çıkar. İnşaAllah vardır.Benimde iki üç gündür göğüs hassasiyetim var sancılarım dünden beri başladı ara ara geliyo geciyo sizce ne adet günümün geçmesini beklemeli miyim yoksa bir iki gün sonra test yapsam mı bı
Yok canım bizde yumurta yoktu. Amh düşüktü yani çok az yumurta oluşuyorduPcos muydu sizinde sorununuz yoksa farklı bir sebep mi
Anladım bende de pcos var işte ugrasyrz aylardır bakalımYok canım bizde yumurta yoktu. Amh düşüktü yani çok az yumurta oluşuyordu
Inşallah bu ay olmuşturAnladım bende de pcos var işte ugrasyrz aylardır bakalım
İnşallah olurda seve seve yazarım burayaSabah ilk idrarla Yapın varsa silik de olsa çıkar. İnşaAllah vardır.bizimle de paylaşmayı unutma. ❤
Etmem mi canım. Ben 4 yıl çektim o hasreti. Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallahİnşallah olurda seve seve yazarım burayainsanın hiç tanımadığı birine dua etmesi çok güzel Allah razı olsun duanizda eksik etmeyin ins
İnşallahEtmem mi canım. Ben 4 yıl çektim o hasreti. Rabbim kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?