Dönüşte yazarım burayaTabii ki veririm siz de beni bilgilendirin lütfen, ama sakinleş nefes al ver kafanı dağıt stresin bebislerine hiç faydası yok inşallah güzel haber alırsın sabaha kadar gerileceksin çok iyi biliyorum emin ol biliyorum ama rahatlatmaya çalış bir nebze, kendini sıkılma, üzülme
Üçüz muymuş ya biri mi kalmıs rabbim ona ömür versin, benim de biri gitmiş biri kalmış bugün geldim tekrardan akşamdan beri lekelenmem vardi.
Kanama durmuş dediGelişmesi durduysa devam etmiyor, seni üzmek istemem ama kaybolup gidiyormuş kalanlarda akıntıyla gidiyormuş doktorum bugün öyle söyledi, lekelenme devam ediyor mu
Küçük olan ikisi kanamayla gidecek haftaya tekrar gel dedi kanama olmasa kalma şansları olur mu acabaSürecin nasıl ilerleyecek peki
Gelişimleri durup durmadigini nasıl anlayabilirimGelişimi devam ediyorsa bı ihtimal gelişirler, durduysa düşerler sen beslenmene dinlenmene dikkat et kafanı rahatlat çok düşünme strese girme
Hayır ikisinin kalp atışına bakmadı onlar kanamayla gidecek dedi sadeceKaçıncı haftada oldunuz şimdi, diğerinin kalp atışını duydun mu, bir daha ki kontrolünde o ikisinde gelişme olmazsa haftası geride kalmış yada kuculmusse yada yapısı bozulmazsa doktor söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?