Gebeliğin ilk haftalarında kanaması olup da düşük yaşamayan oldu mu?

kucukkurbaga04

okuryazar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
4.536
2.585
Gebeliğin ilk haftalarında kanaması olup da düşük yaşamayan oldu mu? 5 haftalık hamileyim 10 gün önce hafif lekelenme oldu 10 gün boyunca çok az; dünde kanama oldu hala kanama devam ediyor doktora gittim kese hala görülüyor bekliycez dedi. Ben düşük kesin gibi düşünmeye başladım ama bir yandan da acaba, belki düşük olmaz diye de düşünüyorum. Baya adet kanaması gibi kanama görüp düşük yaşamayan oldu mu hiç? Herkes için hayırlısı olsun, Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim bize. Amin

Bende hamile iken iki defa kanama gordm hemen Dr gittim ilaç aldm tabi ki sizinki gibi çok fazla degildi...
ilaç kullandıktan sonraa normale döndü şimdi dünyalar tatlısı bi kizim varr...
Hayirlisiyla allah sizede nasip etsin.

ilk kızımda hamileliğin 4. ayına kadar 3 ciddi kanama oldu. üçünde de hastanede birkaç gün yattım. hamilelik süresince hep risk vardı; çok şükür Allah bağışladı. kızım 3,5 yaşında. şimdi 35 haftalık hamileyim. 5 ya da 6 haftalıkken adet kanaması gibi kanama oldu.sonrasında 2 hafta kadar lekelenme devam etti. ilk ve sondu çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım sonrasında. Allah korktuğunuza uğratmasın. inşallah yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız.

İlk aylarda olabiliyor diye biliyorum. canınızı sıkmayın. stres her şeyin başı. bol bol dua edin. umarım sağlıklı bir yavrunuz olur..

6. haftamda kanamam başladı. Acile gittim. Hergün kalçadan Progestan iğne vuruldum ve kanamam durdu.

ben hamile olduğumu bilmiyordum kanama yaşadım adet sandım kesıldı doktora gıttım hamıle olduğumu ögrendım 3 ay progestan kllandım şimdi büyüdük tehlıke de yok çok şükür zaten ılk kese gözüküyor 3 hafta sonra bebek görülüyor takılma bol bol dinlenmene bak arkadaşım

Gebeliğin ilk haftalarında kanaması olup da düşük yaşamayan oldu mu? 5 haftalık hamileyim 10 gün önce hafif lekelenme oldu 10 gün boyunca çok az; dünde kanama oldu hala kanama devam ediyor doktora gittim kese hala görülüyor bekliycez dedi. Ben düşük kesin gibi düşünmeye başladım ama bir yandan da acaba, belki düşük olmaz diye de düşünüyorum. Baya adet kanaması gibi kanama görüp düşük yaşamayan oldu mu hiç? Herkes için hayırlısı olsun, Sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim bize. Amin
Gebeligimin ilk aylarinda bendede damla damla birkaç kez kanama olmustu.progestan kullandım ve bol bol su tüketip istirahat ettim sonraki aylarda geçti ve sorun yaşamadık allaha şükür. Hiç korkma bebek sağlıklı ise düşmez. Allah kucagina almayi nasip etsin

Sakın sakın sakın ümidini kesme, strese girme. Annem neredeyse 9 ay kanama geçirdi sağlıkla doğum yaptı, ben hiç kanama yaşamadım (yerleşme lekelenmesi dışında) ama kızım karnımda öldü.
Sakince bekle, yorma kendini. Mümkünse yat. İnşallah sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın kuzuşunu, dualarım seninle

X