gebeliğin ilk haftalarında sarı akıntı normal mi?

Tebrik ederim :)
Saglikla kucaginiza alin insallab
Peki erken hamilelik belirtisi olarak akintiniz oldu mu olduysa nasilnasildi
Amin sağol canım darısı başına inşallah:) ilk olarak adetime iki gün kala yoğun sarımsı sümük gibi kati yapışkan bi akinti oldu fazlaca o aralar cok usuyordum ayaklarim özellikle kasıklarımda batma oldu birde belim cok ağrıdı iki üç gün de günüm geçti testt yaptım çıktı İnşallah sizede bi evlat nasib eder Rabbim hayırlısıyla :)

Kizlar slm benimde adetim 1 gun gecti test yapti silik cizgi cikti ama sadece ara ara kasik batmalarim var ve yorgun hissediyorum akinti falan yok normal mi sizce
Tabiki normal illaki akıntı olacak diye bişey yok çizgi silikse büyük ihtimalle hamilesiniz kisiye göre akıntı ilerki haftalarda da başlayabilir hiç canını sıkma İnşallah hersey gönlünce olur s.a :)

Amin sağol canım darısı başına inşallah:) ilk olarak adetime iki gün kala yoğun sarımsı sümük gibi kati yapışkan bi akinti oldu fazlaca o aralar cok usuyordum ayaklarim özellikle kasıklarımda batma oldu birde belim cok ağrıdı iki üç gün de günüm geçti testt yaptım çıktı İnşallah sizede bi evlat nasib eder Rabbim hayırlısıyla :)

Benimde adetime bir hafta var kasik agrilarim var goguslerim sisti ve dediginiz gbi akintim var ...
Amin ins hersyin hayirlisi olsun
Cevapladiginiz icn cok tsk ederim :)
Ben yine bekemedeyim test icin cunku cok erken :(

Sarı akıntı her halukarda normal :/ biz kadınların akıntısız geçirdigi bir gün var mı ki :| günlük ped icad edildi sırf bu yüzden :( her seyimiz ayrı masraf..

Benimde adetime bir hafta var kasik agrilarim var goguslerim sisti ve dediginiz gbi akintim var ...
Amin ins hersyin hayirlisi olsun
Cevapladiginiz icn cok tsk ederim :)
Ben yine bekemedeyim test icin cunku cok erken :KK43:
Evet canim iste günün varmış daha bekle boşuna yapip canini sıkma gunun gecerse yaparsın gögsüm ağrıyor demissin benim goguslerim günüm bir hafta gecince cok acimaya başlamıştı ozelliklede uçları merak ettign baska bir şey varsa sorabilirsin :)

Evet canim iste günün varmış daha bekle boşuna yapip canini sıkma gunun gecerse yaparsın gögsüm ağrıyor demissin benim goguslerim günüm bir hafta gecince cok acimaya başlamıştı ozelliklede uçları merak ettign baska bir şey varsa sorabilirsin :)

Sizi de cok gordum bunalttim :)
Son bi sorum olacak dizlerimin ici yaniyor sanki dokunuyorum soguk icten ice bi sicaklik var bel ve sirt agrilarini demiyorum bile cubku artik neredeyse kroniklesti ben de :(
Sizde de olmusmuydu acaba :|

Sizi de cok gordum bunalttim :)
Son bi sorum olacak dizlerimin ici yaniyor sanki dokunuyorum soguk icten ice bi sicaklik var bel ve sirt agrilarini demiyorum bile cubku artik neredeyse kroniklesti ben de :KK43:
Sizde de olmusmuydu acaba :|
Yok canim benim öyle bi agrim olmadi bel ve kasik ağrısı oldu sadece bunalttım demişsin ama öyle bisy yok yani ben gayet memnunum :) aklina ne geliyorsa sor anlıyorum seni ben bi ara böyleydim :)

Yok canim benim öyle bi agrim olmadi bel ve kasik ağrısı oldu sadece bunalttım demişsin ama öyle bisy yok yani ben gayet memnunum :) aklina ne geliyorsa sor anlıyorum seni ben bi ara böyleydim :)
Cok tesekkur ederim olursa sorum yine soracagim :)
İyi ki karsilasmisim sizinle cok sagolun :)

Ayy gercekten normal mi yaaa. Bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı, ben o yuzden devam ediyor gecmedi enfeksiyon sandim. Normalse cok sevinirim demek enfeksiyon gecmis olabilir 🥳🥳😍😍😍

Back
X