Trambosit oranı işte o pıhtının bakıldığı deger plt olarak gözüküyorKandaki plt derken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trambosit oranı işte o pıhtının bakıldığı deger plt olarak gözüküyorKandaki plt derken
Him anladim,insallah bise cikmaz ciksada doktorlar tedbir aliyor allahin izniyle insallah bi daha olumsuzluklar yasamazsinTrambosit oranı işte o pıhtının bakıldığı deger plt olarak gözüküyor
Ben bsy yasamadım Allaha şükür meraktan soruyorum Allah yastamasın kimseye yinede duanız için tsk ederimHim anladim,insallah bise cikmaz ciksada doktorlar tedbir aliyor allahin izniyle insallah bi daha olumsuzluklar yasamazsin
Bana da test yapilmadan vercekti ama ben yinede yaptirdim ki kullanmam lazimmis,coraspirini de kalp atisi duyulunca basladi,tanidigim birinede sirf tup bebek die baslatti doktoru, ama ona dogumda pihtilasma olmasin die demis,anlamadim tabi ben orasini, kafan rahat olmassa baska bi doktora daha danis istersenKızlar merhaba bana da doktorum oksafar kan sulandirici iğne verdi herhangi bir pihtilasma testi yapılmadı. Tedbir amaçlı dedi bir yıl üzerine yumurta geliştirici iğneler kullanarak gebe kalabildim. Kafam karıştı kan sulandirici iğne yerine aspirin veremez miydi fazla geldi sanki
Peki iğneye ne zaman başladınız?Bana da test yapilmadan vercekti ama ben yinede yaptirdim ki kullanmam lazimmis,coraspirini de kalp atisi duyulunca basladi,tanidigim birinede sirf tup bebek die baslatti doktoru, ama ona dogumda pihtilasma olmasin die demis,anlamadim tabi ben orasini, kafan rahat olmassa baska bi doktora daha danis istersen
İlk çocuğunu normal ve sorunsuz doğurup ikincide pıhtı sorunu yaşayan çok kişi var, çocuğu olanın başına gelmeyecek diye bir genelleme yok. Pıhtı artık çok yaygınlaşan bir sorun.her üç kadından biri sulandırıcı kullanıyor artık. Düşükleriniz için tedbir olarak önermiş doktor, zararı olan birşey değil ama illa kullanmam derseniz test yaptırın sonuca göre kullanınYa işte cocgum oldugu icin gen ,yada pıhtı falan olsa hic cocgun olmazdi diolar dok.bi daha dene dedi dok.biri mol ikisi boş gebelikti,senin adina cok sevindim rabbim saglikla versin kucagina yormasin,tesellin icin cok sagol gerçekten icim rahatladi biraz olsun![]()
Yaptirdim sonuc çıkmadan hamile kaldim yinede baslatti dok.kalp atisini dyunca coraspirin basladi ,pihti varmis knda tabi iyiki baslamisim simdi 10 haftalik cok skurİlk çocuğunu normal ve sorunsuz doğurup ikincide pıhtı sorunu yaşayan çok kişi var, çocuğu olanın başına gelmeyecek diye bir genelleme yok. Pıhtı artık çok yaygınlaşan bir sorun.her üç kadından biri sulandırıcı kullanıyor artık. Düşükleriniz için tedbir olarak önermiş doktor, zararı olan birşey değil ama illa kullanmam derseniz test yaptırın sonuca göre kullanın
Adetten 3 gun once testte cikinca dok. Gittim kandada yuksek cikinca o gun baslatti,Peki iğneye ne zaman başladınız?
Plt düşük çıkarsa pıhtı ihtimali azalıyor doğru mu anladım arkadaşım?Trambosit oranı işte o pıhtının bakıldığı deger plt olarak gözüküyor
Yani nette yazan oydu aynı zamanda Baska degerlere de bakılıyor mu bilemem doktora sormadım benm değerlerim iyi cıkmıstı pıhtı için ayrı Bi testte yapılıyor olabilirPlt düşük çıkarsa pıhtı ihtimali azalıyor doğru mu anladım arkadaşım?
Burdan okuduğum kadarıyla farklı bir testi var. Çok karışık işler Allah yardımcımız olsunYani nette yazan oydu aynı zamanda Baska degerlere de bakılıyor mu bilemem doktora sormadım benm değerlerim iyi cıkmıstı pıhtı için ayrı Bi testte yapılıyor olabilir