Gebeliğin sekizinci haftası Yoğun kanama

Masalcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2021
23
5
36
28
Tüp bebekle sekiz haftalık gebeyim. Kanamam var dün kocaman parça düşürdüm. Hastaneye yatırıldım. Bebeğin kalp atışı var ama kanama azar azar devam ediyor hala durmadı. Başına gelen var mı ve bebeği hayata tutunan oldu mu? Çok korkuyorum.

tüp bebekle hamile kaldım. transferımın 8. gününden 6. aya kadar bir fiil kanama oldum. şuan oğlum 3 ay 20 günlük. sizi çok iyi anlıyorum. Benim 3 aylıkken kanamamın sebebı bellı oldu. Bebeğin plasentası rahım agzına yakın yerleşmişti. Bebek büyüdükçe plasenta yukarı cıktı ve kanamam 6. ayda bitti.

Benimde transferin altıncı günü yerleşme kanamasıyla başladı o geçti arada kahverengi çok az lekelenmeler oluyordu. Ama bu seferki kanamam çok başkaydı. Aklım çıktı bebek gitti sandım. Parçalar düşünce ve kan da durmadı. Şuan azaldı ama insan çok korkuyor Hele ki tüp bebek olduğu için. Zorluklarla elde edilen Bi gebelikte bunları yaşamak insanı çok yıpratıyor. Sizin kanamanız hiç yoğun parçalı Bi şekilde olmuş muydu? Kusura bakmayın böyle sormak istemezdim ama en azından içimi biraz olsun rahatlatmak adına soruyorum.

evet benım zaten en başında regl gıbı kanamalarım oldu. Hatta transferım tutmadı dıye gecelerce agladıgımı bılıyorum.Öncekı yazısmalarımda hep bırılerıne sorular sormuştum . kanaması olup cok saglıklı bebegı olan var. Takmamaya çalışın . Onunla konuşun ve bol bol El Duha suresını okuyun. ben her aksam hep okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…