gebeliğin son ayında yaşadıklarımız

arkadaşlar bende de stresstenmidir nedir acayip bir huzursuzluk var sürekli ağlama modundayım çarpıntıdan nefes alamıyorum uyuyamıyırum

Daha 32 haftadayım ama bebeğim hareketlendikçe sürekli canımı acıtıyor, beni sürekli geriyo başını, poposunu sürekli ileriye doğru çıkartıyor ve nefes almamı engelliyor dün ilk defa ağlamaklı oldum..bebeklerimiz için katlanıyoruz ama sonlara yaklaştıkça daha zor olmaya başlıyacak biliyorum..

gece yatarken sırtı agrıyan arkadaslar yan yatıp gögsunuzun altına yorganı sıkısdırın

Son zamanlarda aynene kesilmeyi bekleyen kurbanlık koyun gibi günümü bekler oldum sonunda bir mucize bir hediye var biliyorum ama çok korkuyorum normal doğum istemiyorum tüp bebek dr riske atmayalım dedi diğeri de ameliyat resmen çok tırsıyorummmmmmmmmmm

40. haftanın içinde olduğum şu günlerde kendimi patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum. oldukça sinirliyim ve şişkinlik var. karnım küçüldü gibi. midemde inanılmaz bi gaz var ve bazen çok yiyedim bazen ağzıma bişey süresim bile yok

merhaba anne adayları ben 35+6 yım 36 ya dakikalar kaldı:))çok rahat bi hamilelik geçirdim hamdolsun ama bi kaç gündür geceleri dönüp duruyorum yatakta,bacaklarımda ağrı oluyor.:emir_bebek:

Son düzenleme:
Ben 36. haftanin icindeyim cok sukur. Son haftalardakilere yardimi olmaz belki ama 30 civarindakiarkadaslara siddetle ters U seklindeki hamile yastiklarini oneririm. 4. aydan beri bu yastikla yatiyorum. Ilk once pahali diye dusunmustum ama her kurusu helal olsun, cok rahat ettim. Tabii ki ben de saga sola donuyorum ama yastigin on kismini bacaklarimin arasina sikistiriyorum, arka kismi belimi destekliyor, bas kisminin uzerine de kendi yastigimi koyuyorum, refluyu engelliyor. Anlatamamis olabilirim, ama havuzda yatar gibi oluyor cok rahat. Bebek dogduktan sonra da emzirme yastigi olarak kullaniliyor.

Iki haftadir gunduzleri uyumaya basladim, gece uykum kacinca eksik kalan uykular tamamlaniyor sanirim.

Mide yanmasi cok oluyor. Ona da bir bardak suya bir kasik elma sirkesi koyup iciyorum iyi geliyor. Gun asiri 30 dakika yuruyorum, agrilarim biraz azaliyor.

Bir de ben kimseye 40 haftanin bittigi gunu soylemiyorum. Kendimi de 42 haftaya gore sartliyorum. Insallah ondan once gelir bebisim ama insan 40 diye dusununce ve 40a gelince psikolojisi bozuluyor. Halbuki hamilelik 42ye kadar surebilir, normal bu.

Hepimiz zorluklar yasiyoruz ama cok sukur az kaldi. Allah hepimize kolay dogum ve saglikli bebekler versin.

şikayet etmek istemişyorum sonuçta biz istedik bu bebekleri ve elbette her güzel şeyin bir bedeli var ama bazen dayanamıyacak duruma geliyorum midem çok yanıyor artık rennie içmekten midem bulanıyor yarım saatte bir tuvaletteyim geceleri yerinden kalkarkenki ağrılar da cabası nefes alamıyorum yatsam yatamıyorum kalksam kalkamıyorum iyiki şikeyet etmek istemiyorum dedim:52:

kizlar,bugun 38+3. ben 2 gundur hafif sicak suyun icine oturdum 20 dk kadar kuvette. bi zarari varmidir.bi topikte okumustum rahmin acilmasini sagliyomus diye.dogrumu bilmiyorum ama yaptim iste. dogsun artik bebisim,biraz korktum ama bebegim kipir kipir oynuyo bise olmamistr heralde zarari yoktur dimi,bazen o kadar oynuyo o kadar gerdiriyoki karnimi yirtip cikcak sanki,,gel artik melegimm gel bitanemmmmmmm:49:

Son düzenleme:
ben 29 haftalık hamileyim ama dr 4 hafta önde olduğu nu söyledi
şikayetlerin onun için fazla dedi
sırtım ağrıyor,kürek kemiklerim ağrıdan çıkacak sanki
oturduğum zaman ki kuyruk sokumu ağrısı fena zaten
ama bunda aldıdğım kilonun etkisi çok tabi
15 kg aldım 75 oldum
ve daha 2 ayım var
kilo umurumda değil ama verdiği ağrılar artarsa diye korkuyorum
Bebeğim sağlıklı olsun hepsine dayanacağız kızla:))

ben kendımden cok bebege uzuluyorum cunku yer kalmadı resmen bazen cırpınıyo ıcımden

artık onu ıcımde nasıl korumam gerek bılmıyorum cunku hareket ettıkce sankı ona zarar vermıs gıbı hıssedıyorum oturunca fılan uzun sure

mıdem yanıyo benımde alt tarafa cok baskı var wc cıkmakdan nefret ettım ıc camasır degıstırmek olum oldu artık

arkadaşlar içim çok daralıoyr özellikle yatarken birdenbire üzerimden kaynar su dökülüyormuş gibi sırılsıklam oluyorum içim boşalmış gibi kriz gibi bişey oluyor kendimi zor atıyorum yataktan az kaldı sabretcez ama çok zor gerçekten

kizlar,bugun 38+3. ben 2 gundur hafif sicak suyun icine oturdum 20 dk kadar kuvette. bi zarari varmidir.bi topikte okumustum rahmin acilmasini sagliyomus diye.dogrumu bilmiyorum ama yaptim iste. dogsun artik bebisim,biraz korktum ama bebegim kipir kipir oynuyo bise olmamistr heralde zarari yoktur dimi,bazen o kadar oynuyo o kadar gerdiriyoki karnimi yirtip cikcak sanki,,gel artik melegimm gel bitanemmmmmmm:49:

benim bebiş de aynı ya bazen ayağını o kadar çok uzatıyor ki sanki orası yırtılacak gibi oluyor.Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben kendımden cok bebege uzuluyorum cunku yer kalmadı resmen bazen cırpınıyo ıcımden

artık onu ıcımde nasıl korumam gerek bılmıyorum cunku hareket ettıkce sankı ona zarar vermıs gıbı hıssedıyorum oturunca fılan uzun sure

mıdem yanıyo benımde alt tarafa cok baskı var wc cıkmakdan nefret ettım ıc camasır degıstırmek olum oldu artık

mide yanması da baskıdan oluyormuş ya yatarken yüksek yastık kullanabilirsin.6. ay da benim de midem ağrıyordu o zamandan beri iki yastıkla yatıyorum:49::49:

Back
X