gebeliğin son ayında yaşadıklarımız

ruyamıydı degılmıydı tam bılmıyorum ama.. kendımı dogum masasında yatarken gordum bugun...basımda hemsıreler doktorum falan .. bana sakın olmamaı rahatlamamı soyluyor doktorum.. benım agzımda ıse sureklı YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ YA ŞAFİİ.. hıc durmadan allahın ısmını soyluyorum bana yardım et dıye.. rabbım korkularımızdan emın kılsın ınsaallah kardeslerım..acısız agrısız bı avazda derlerya hanı..

son 3 günüm kaldı kasılmalarım sıklasdı
sırt agrısı halsizlik mide yanması
hergün rüyamda dogurdugumu görüyorum
zaman gecmıyo sabırsızlanıyyorum bian önce olsun bitsin istiyorum

son 3 günüm kaldı kasılmalarım sıklasdı
sırt agrısı halsizlik mide yanması
hergün rüyamda dogurdugumu görüyorum
zaman gecmıyo sabırsızlanıyyorum bian önce olsun bitsin istiyorum

nasıl yanı kaç haftalık gebesınızkı 3 gunum kaldı dıyorsunuz..bende 37+4 gunluk gebeyım ama doktorlar 39 haftalık oldugumu her an dogum olabılecegını soyluyor....valla sancılarım kasılmalarım cok var ama gelmıyor halaaa...bir an önce gelse artık

cumartesi sezeryan olucam 38 haftaya girmek üzereyiz benım bebegımde ultrasyonda 3..4 gün önden gidiyor

kızlar ben ayakta durduğumda sanki karnımın üst kısmı sağ taraf bi acı oluyo sanki batiyo orası böyle bişi yaşayan varmı yarın doktora gidicem ama iyice tırstım yani:43:

kızlar ben ayakta durduğumda sanki karnımın üst kısmı sağ taraf bi acı oluyo sanki batiyo orası böyle bişi yaşayan varmı yarın doktora gidicem ama iyice tırstım yani:43:

evet, kaburganın oralara doğru, acayip bir acı ağrı karışımı bi ittirme hissi garip bişey işte : ))
sanırım bizim küçük yaramazlar dönüyor içeride, derken dayanıyorlar kaburgalara, sonra annecikleri zıplatıyorlar böyle. yiriz biz onları : )

çok ayakta durduğum zaman sanki karnım aşağıya düşüyo o yeri tutan bağlarda acıma oluyo sanki üst taraf artık uyuşuyo :26::26:

merhaba arkadaşlar, tam 36 haftalık hamileyim ve artık bundan sonraki günlerin zor geçeceğini sanıyorum. birbirimizle paylaşarak bu zorlukları kolayca atlatabiliriz. benim şimdiden el ve ayaklarım şişmeye başladı, geceleri ateş basıyor. bel ve karın ağrısından uyuyamıyorum. şimdiye kadar 15 kilo aldım.bu da vücudu zorluyor haliyle. yine de minik meleğim için değer tabi ki.
sizler neler yaşıyorsunuz

meraba bn araniza yeni ktildim .. ilk hmileligm 35+5im bnde gecleri bel ve sirt agrilari cok oluyo bebisim masllah cok hrktli gundzlride vucudumu surekli ates basio ve bas donmleri oluyo bazende inanilmaz usuyrum .. ve norml birine grecok snirlialingan bir yapiya sahip oldm .. bu acaba dgum stresimidr ??

32+5 hamileyim. Bu benim 2.hamileliğim. Şuan karnım düştü aşağıya gibi ve sancıları var. Arada karnım ağrıyor midem bulanıyor gibi oluyor. Tam rahmin olduğu bölgede sızlanma oluyor. Bazen taşıyamıyorum gibi olup tutuyorum iki elimle göbeğimi. Sanki bebek rahim ağzına vurdukça bi agrı oluyor orada açılma gibi. Bu herkese oluyor mu? Endişe etmem gerekli mi?

Back
X