Gebeligin Son Aylarında Yanlız Kalmak

_umutlu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
590
80
123
Merhabalar
Ben 33 haftalık hamileyim.Daha öncesinde yanımda eşim vardı ama bundan sonra çoğu günler sehirdisinda olacak. Akşamlarıda gelmeyecek.Dogum yapacak olduğum hastanede evden 1 saat uzaklıkta.Tam verilen tarihte doğacak olsa sıkıntı yok da. Erken doğarsa yanlzken ne yapcksn diye telaslandryolar beni.Ilk gebeligim olduğu için bende ne yaparım bilmiyorum:)
Doğumu basladgnda yanlız olan var mı bana fikir verebilir mısınız yani gerçekten yanlız kalmamalı mıyım?

Bir yakiniz var mi yaniniza gelebilecek. Bir iki hafta sizinle kalsa ztn buyuk ihtimal o aralikta dogum olur _umutlu _umutlu

Merhabalar
Ben 33 haftalık hamileyim.Daha öncesinde yanımda eşim vardı ama bundan sonra çoğu günler sehirdisinda olacak. Akşamlarıda gelmeyecek.Dogum yapacak olduğum hastanede evden 1 saat uzaklıkta.Tam verilen tarihte doğacak olsa sıkıntı yok da. Erken doğarsa yanlzken ne yapcksn diye telaslandryolar beni.Ilk gebeligim olduğu için bende ne yaparım bilmiyorum:)
Doğumu basladgnda yanlız olan var mı bana fikir verebilir mısınız yani gerçekten yanlız kalmamalı mıyım?

Merhaba, oncelikle telaslanmayin. Bunun hic bir faydasi yok :) size yardimci olacak birinin olmasi ve hazirlikli olmak her zaman isleri daha da kolaylastirir. Bundan dolayi, anneniz veya kardesiniz ya da arkadasiniz sizinle doguma yaklastiginiz haftalarda birlikte olabilirse kendinizi daha rahat hissedersiniz. Ayni zamanda eger erken dogum olursa nasil hareket etmeliyim diye bir B plani yapin. ( Taksi aranacak mi? Hastane cantasi tamam mi? Kimler aranacak? Doktor kontrolu vb gibi ) Doktorunuzla da irtibatta olun. Zaten kontrollerde doktor dogum zamani ile ilgili olarak sizi yonlendirir.
Mutluluklar :)

Back
X