Gebeliğin son bir aylık sürecinde olan anne adayları ve yaşadıkları değişimler!!!!

Rline

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
3.175
677
Bayanlar kısmetse bir ay sonra bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..Benim gibi ilk gebeliği olan anne adaylarının birçok merak ettiği (doğum habercileri v.s) konularda bilgi paylaşımı yapmanızı rica ediyoruzzz...son 4hafta,son 3 hafta,son2 hafta...çunku ben gebe belirtilerimi de buradaki tecrubelerden faydalanarak anlamıstım eminim dogumun da habercisi olan doktorun soyledıklerınden farklı belırtıler (namı diğer kocakarı metodları) vardır..

Artik son haftalarimiz ve gercekten cok heyecanliyim. Artk agilastm ve cok cabuk yoruluyorum. Evimin isini zar zor yapabiliyorum. Sizler ne durumdasnz? Bibyandan da icimde bebegime bisi olursa korkusu var.. Allah sag salim bebeklerimize kavusmayi nasip etsin:anneadayı::emir_bebek::KK17:

Bu ara benim de en büyük korkum bebeğine birşey olması :KK43:
Arada bi dizinde farki bi aciniz oluyor mu bebek kipirdadikca. Hii diyorum isteksizce o kadar canimi acitiyor

Evet benim de en buyük korkum bebegim iyi mi ya ina bisey olursa falan diye fikirler beni cok korkutuyor. ALLAH yardimcimiz olsun:KK58:

X