Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğinde bebeğini kaybetme korkusu yaşayan var mı ?
ya ben bebeğimin hareketlerini izleyebiliyorum artık dışardan ve bu gün izlerken ya yarıın bir daha kıpırdamazsa dedim demez olsaydım şimdide ödüm kopuyo yarın bi şey olcak diye bu kötü düşünceleri nasıl silcem kafamdan yaaa çıkmıyo aklımdan bi türlü.
ya ben bebeğimin hareketlerini izleyebiliyorum artık dışardan ve bu gün izlerken ya yarıın bir daha kıpırdamazsa dedim demez olsaydım şimdide ödüm kopuyo yarın bi şey olcak diye bu kötü düşünceleri nasıl silcem kafamdan yaaa çıkmıyo aklımdan bi türlü.
cnm bende öyle kötü bişey düşüneyim kızıyorum kendime herkes hamilelliğininin tadını çıkartıyo ama bende hep bi korku kendime çok kızıyorum ama elimde değil ki
kasmayın kendınızı bu kadar ben başta ck kastım hemde nasıl yıne bebişim sakat olacak dıye ama şimdi dıyorum herşey olacağına varır ben nıye tadını cıkarmamışım.şuanda 37+2 gunluğum doğumu dahı duşunmuyorum zamanı gelınce cıkar dıyorum .bebişimle bu gunlerın tadını cıkarıyoruz:)
düşüğüm kürtajım olmamasına rağmen 2. gebeliğim olmasına rağmen en büyük korkum onu kaybetmek.23.haftadayım istiyorum ki hep hareket etsin bende bileyimki iyi keyfi yerinde oyun oynuyor.kımıldanışlarını uzun süre hissetmesem içime bir endişe bir kaybetme korkusu büyüyor.bu hormanal bi durum herhalde yada annelik içgüdüsü artık acıklamasını pek yapamıyorum ama dünyaya bi gelseler gözümüzün önünde daha güvende korumamız altında olsalar belki bu tasalar azalırdı.
düşüğüm kürtajım olmamasına rağmen 2. gebeliğim olmasına rağmen en büyük korkum onu kaybetmek.23.haftadayım istiyorum ki hep hareket etsin bende bileyimki iyi keyfi yerinde oyun oynuyor.kımıldanışlarını uzun süre hissetmesem içime bir endişe bir kaybetme korkusu büyüyor.bu hormanal bi durum herhalde yada annelik içgüdüsü artık acıklamasını pek yapamıyorum ama dünyaya bi gelseler gözümüzün önünde daha güvende korumamız altında olsalar belki bu tasalar azalırdı.
valla canım 34. haftaya girdik çok şükür bu günleri gösteren rabbime inşallah sağ salim doğmasınıda nasip etsin.
ama bende o korku azalmadı hiç hala o korku içimde atamıyorum bir türlü.
oyy maşallah sizeee
darısı başımıza inşallah rabbim onu sana bağışlasın uzun ömürlü olsun güzel günler görsün inşallah...
çok saol canım darısı senın başına..hamıleyken bıle bıraz bılıyorsun ınankı doğduktan sonra sevgısı cokkkk ayrı içime sığdıramıyorum.
canım rahat bırak kendını yoksa etkılenıyorsun ve bebekte cok etkılenıyor.anlıyor senı ben şuan sut emzırıyorum emmezse dıye tedırgın olduğumda gercekten emmıyor yok emıyo dedığımde emıyor.bende hamıleyken senn gıbıydım ılk bebeğim alınmıştı ozurluydy cok korkuyordum.duşunkı doğumum sırasında bebek cıktı doktorum bebeği elıne aldıında bana ılk cumlesı sağlıklı demıştı.sonrada ebelere bu kızcağız ock cektı hep tedırgındı bak kucağına alıyorsun dedı.