S Sheff Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Şubat 2019 8 -1 36 31 7 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheff #1 Merhaba 7 aylık hamileyim doktor ecopirin 150 mg kullanmamı istedi fakat içeriğini okuduğumda hamilelikte sakıncalı olduğu yazıyor ne yapmalıyım.?
Merhaba 7 aylık hamileyim doktor ecopirin 150 mg kullanmamı istedi fakat içeriğini okuduğumda hamilelikte sakıncalı olduğu yazıyor ne yapmalıyım.?
L Lmntbrdgi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Eylül 2022 7.741 En iyi cevaplar 2 9.208 118 10 Nisan 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Sheff #2 Sheff .!.: Merhaba 7 aylık hamileyim doktor ecopirin 150 mg kullanmamı istedi fakat içeriğini okuduğumda hamilelikte sakıncalı olduğu yazıyor ne yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla... Ben de 5+6 günlük hamileyim doktorum bana da coraspirin başlattı çünkü 1 tane düşüğüm var. Senin de var mı acaba
Sheff .!.: Merhaba 7 aylık hamileyim doktor ecopirin 150 mg kullanmamı istedi fakat içeriğini okuduğumda hamilelikte sakıncalı olduğu yazıyor ne yapmalıyım.? Genişletmek için tıkla... Ben de 5+6 günlük hamileyim doktorum bana da coraspirin başlattı çünkü 1 tane düşüğüm var. Senin de var mı acaba