- Konu Sahibi simurgcy2006
-
vallahi canım eşim çok ilgilidir herşeyle evi ile , benimle fakat ara sıra hamileliğimde kapris yaptığım ,naz yaptığım ilgisizsin dediğim çok olmuştur..halbuki düşününce öyle olmadığını anlıyordum ama hamilelik psikolojisi midir nedir öyle yapıyodum..
şimdi doğum yaptım adam bana bir türlü yaranamıyo ..bebeği emziriyorum şunu getir bunu getir adamı helak ediyorum gıkı çıkmıyo..kızımın altını değiştiriyorum bezini getiriyo kirliyi götürüyo yani adam herşeyi yapıyo ama ben yine memnuniyetsiz davranıyo gibi hissediyorum kendimi..sonra pişman oluyorum ama yapıyorum bi kere ..valla bilmiyorum nasıl düzelicem ..
yani senin soruna tam zıt bir cevap oldu ..eşimden değilde benden yana bir sorun var..
eylülcüm selam,
yazdıklarını okudum da tıpkı ben kaydirigubbakcemile3 bizde de durum sizinkinden hiç farklı değil
ama şöle de bi durum var .. bizdeki bu gelgitler ve bu durum 6 hafta için geçerli.ben başta hamileliğim süresinde eşimi ve ailemi uyarmıştım heran herşey olabilir kusuruma bakmayın, beni bu süre içinde böyle kabul edin diye. eğerki 6 hafta sonra düzelmezsem vurun yüzüme kızın bana die kaydirigubbakcemile3
o yüzden sende bir sorun yok tamamen hormonsal kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim eşim de gercekten cok ilgili, hatta fazla ilgili ama o onun yapısından kaynaklanıyor. yani hamile kalmadan once de oyleydı. Fakat bazen beni deli ettiği olmuyo değil. arkadaslarım manyak mısın adam daha ne yapsın dese de ilgiyi görünce şımarıyoruz sanırım. hee daha doğurmadım. doğumdan sonra ne olur bılmıyorum yerimseniben
Ama belki senin eşin de kendince ilgilenmeye çalışıyodur ama sen daha fazlasını istediğin için sana ilgisiz gibi geliyodur. a.s
eylül ve lelal benim kocişko da aynı sizinkilwer gibi evde telef ediyorum adamı yok kızın mendilini getir,kremini getir garibim ya bişeyde demiyo bebeğin bakımınada yardım ediyo bide benim canım habire bişey ister gece yarısı bile çıkıp dışarı alır ama ben hala kapris yapıyorum ay bak şimdi kötü hissettim kendimi ama napalım kapris yapmak kadınların doğasında var.cy2006 cım sende sakın üzülme eşin bebeğin yüzünü görünce öyle bi değişecekki...benim eşim hamileykende ilgileniyodu ama yüzünü görünce dahada bi bağlandı kızına seninkide öyle olur cnm merak etme erkekler yüzünü görünce hissediyo baba olduğunu.
merhaba cy2006 sende mutlu bir anne olacaksın.Allah bebeğinden güldürecek seni inşallah.
eşinin yaptığınıd bence fazla önemseme. son günlerin ve kişiliği böle diyorsun. eminim oda düzelecek ve üzlecek bu yaptığına.
hayırlı doğumlar ve mtlu bir hayat dilerim. a.s.
Sağolasın, Allah razı olsun..
Ne de guzel sozler bunlar.. Allah evladını sizlere bağışlasın..
Sevgiyle..a.s.
Benim eşim kontrollere falan hep benımle geldı ama ben hep genel bır ılgısızlık sezıyodum yanı :))
ne kıyafetlerıyle ne odasıyla yeterınce ılgılenmedıgını dusundum hep hamılelıgım boyunca.
O zamanlar oyle yapmıs olsa bıle sımdı kendını coktannn affettırdı. bebegımızle cok ılgılı ve bana cok yardımcı oluyor. Bende baba-bebek ılıskısının dogumdan sonra basladıgını dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?